Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 30 év alattiak, nektek is...

30 év alattiak, nektek is elegetek van abból, hogy a 60 évesek osszák az észt, hogy a mobil hülyeség?

Figyelt kérdés

2017. dec. 6. 18:07
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Akkor úgy látszik,ti a huszas-harmincas korosztály vagytok...

Én viszont 14 éves vok,és az osztálytársakkal beszéltük ezeket,azt hittem itt is sok egyetértő lesz,de nem...

2017. dec. 6. 22:47
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy vagyok vele, hogy el tudom dönteni, hogy mi a fontos nekem és mi nem. Mondjuk az más tészta, hogy 25 éves létemre telefonról internet naponta kb 5-10 perc, csak fontos dolgokat lesem meg rajta, kibírom míg hazaérek. Ezen kívül meg csak telefonálásra és fényképezésre használom.
2017. dec. 7. 00:11
 13/22 anonim ***** válasza:
63%

",azt hittem itt is sok egyetértő lesz"

Ba**zmeg, a 60-as korosztály már akkor vígan netezett és mobilozott, mikor te még nem is éltél.

2017. dec. 7. 04:42
 14/22 anonim ***** válasza:
79%
Drága, 50 éves leszek, 25 éve programozom, 20 éve interneten, és kb. 20 éve használok mobilt, ezrszer többet tudok róla, mint te.
2017. dec. 7. 04:45
 15/22 anonim ***** válasza:
25%
Mivel nagyon hülye hozzá, kényelmes azt hangoztatnia.
2017. dec. 7. 06:16
 16/22 A kérdező kommentje:
Jóvan má,ellehet ám húzni,ha nem tetszik!Nem értem miért kell így beszélni,nem bántásnak mondtam.Amúgy ezeken kívül semmi bajom az idősebb korosztállyal,úgyhogy be lehet fejezni az " aranyigazságokat"
2017. dec. 7. 06:58
 17/22 A kérdező kommentje:
És amúgy nem mondtam senkire semmi rosszat,meg egy gyereknek is ugyanúgy meg kell adni a tiszteletet,ők is emberek,akárcsak ti,és nem a stresszlabdátok,meg nem is a szolgátok,ahogy ti gondoljátok néha!!!!!😠😠😠
2017. dec. 7. 07:23
 18/22 anonim ***** válasza:
49%

'Akkor úgy látszik,ti a huszas-harmincas korosztály vagytok...'

Miért nem azt írtad hogy tinik véleményére vagy kíváncsi?

2017. dec. 7. 08:26
 19/22 anonim ***** válasza:
49%

Igaz,en meg "csak" 50 vagyok,de ugy tartom,a mobilnal nincs jobb talalmany.

En meg emlekszem,hogy kisvarosban,faluban a 70-80 as evekben meg vezetekes telo se volt ,telefonfulkek voltak,amik tantusszal,kesobb kettessel mukodtek .

Taviratoztunk ha hirtelen tortent valami a csaladban.Gyorsabb volt mint a level.

Sok idos,pl.apu is ha elne meg,csodalkozna,h van olyan keszulek,amin nemcsak telefonalni lehet akarmikor,es elfer egy zsebben,de zenet hallgatni,filmet nezni tajekozodni is lehet,stb...

2017. dec. 7. 08:27
 20/22 anonim ***** válasza:
49%
Életemben senkit sem hallottam ilyen baromságot... Senki nem mond ilyet
2017. dec. 12. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!