Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni lejáratás ellen?

Mit lehet tenni lejáratás ellen?

Figyelt kérdés

Sokat tűnődtem, hogy az életben miért ér annyi csalódás, hova tűnnek a jó dolgok, jó lehetőségek és szinte minden szál visszavezethető a lejáratáshoz, vagyis ahhoz, hogy valakik unalomból, irígységből, puszta rosszindulatból vagy hamis igazságérzetből tönkreteszik a becsületemet. Lejáratnak és egy egyébként feltörekvő virágzó pozícióból egy számkivetett eltaposott pozícióm lesz, minden jó amit addig elértem már nem számít, mert a lejáratás gyakran annyira erős hogy elnyom minden pozitív visszhangot.

Nem tudok ellene mit tenni sőt általában azok a személyek járatnak le akik a legnagyobb társasági cukimókusok, ezek szoktak a legkíméletlenebbül tönkretenni és kegyetlenül nem is foglalkoznak azzal, hogy segítsenek az életem helyreállításában.

2017. dec. 6. 06:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
95%

Azért itt sokan álomvilágban élnek.

Akár van alapja, akár nincs a lejáratás igenis elvághatja egy ember karrierjét, előmenetelét egy életre.

2017. dec. 6. 11:57
 12/22 A kérdező kommentje:

Tetszik ahogy a hozzászólók fele, és bár értékelem hogy egyáltalán hozzászóltatok, de mind azt mondja biztos én vagyok a hibás meg az erőszakos. Na ez a tipikus, amikor senkinek sem ártok semmit egyszerűen, csak jön ez az irígy kisebbségi komplexus, hogy neki azért szar mert nekem olyan jó és igenis megérdemlem, hogy valaki letörölje az arcomról a vigyort, szuper.

Aki meg azt mondja, hogy álljak fel és menjek tovább az nem tudom mit csinálna amikor letiltanák egy közösségi portálról csak mert valaki jelentgeti hogy nem a valódi nevét használja és nem tudná kapcsolattartásra használni az ismerőseivel. (hülyeségből facebookon nem valós nevem volt és hetekig nem tudtam használni) illetve amikor a 3 éves kapcsolata dől romba mert valami hülye megjelenik és elkezdi a barátnőd agyát mosni, amikor a balatoni nyaralótok környékén dolgozó suttyó senkik elkezdenek terrorizálni hogy mit ücsörögsz az éttermük előtt, takarodj onnan mert megvernek és a strandon se lássanak és nem tehetsz semmit, amikor az egyetemre felvesznek (bölcsész jellegű) és már rögtön éreztetik veled, hogy mindegy mit csinálsz mert te nem vagy gazdag "vallásos" (ugye tudjuk milyen vallás) gyerek szóval csak szívni és bukni fogsz és a lányok is azt fogják gondolni rólad, hogy egy perverz molesztáló beteg ember vagy, végül kirúgnak. Ugye? Meséljek még?

És én soha senkinek nem akartam rosszat. Soha. Mindig "ők ütnek először" mégis az én "talpam lesz szaros"

2017. dec. 6. 13:00
 13/22 anonim ***** válasza:
Mindenkinek vannak rosszakarói, ezek a legtöbbször olyan emberek, akik évekig ülnek a saját kakijukban, nincs erejük, lehetőségük, kedvük változtatni és a feszültségeiket olyanokon vezetik le, akik igyekeznek. Nehogy már ők legyenek a sz.arok. Csak erre képesek, hogy úgy látsszanak különbnek, ha másokat lehúznak a saját szintjük alá. Irigységből teszik, annyira önbizalomhiányosak az ilyen emberek, hogy csak na. Amikor legközelebb megpróbálnak lejáratni, gondolj arra, hogy mennyire elcseszett lelkiviláguk van a rosszakaróknak, sajnáld le őket, semmiképp se vedd személyes sértésnek a ténykedésüket. Azt látják benned, akik szeretnének lenni, de nem lehetnek, ezért keresik benned a hibákat. Hogy ne legyen komplexusaik veled szemben. Tökmindegy, ha ezer dologban jobb vagy, mint ők, ez a fajta úgyis megtalálja azt az aprócska fogást, amivel tönkretehet lelkileg, ha hagyod. HA HAGYOD! Ha velük foglalkozol, elvonod az idődet sokkal fontosabb és hasznosabb dolgoktól és elérik a céljukat.
2017. dec. 6. 13:34
 14/22 anonim ***** válasza:

Két lehetőséged van, ha úgy érzed, mindenhol ellehetetlenítenek: vagy azt csinálod, hogy ha kidobnak az ajtón, bemész az ablakon, vagyis dacolsz velük és csakazértis megmutatod, hogy veled ezt nem lehet csinálni, nem hagyod magad.

Ezt a verziót én nem tudom szívből ajánlani, mert létezik az a valós erőfölény, amivel szemben nincs annyi energiád sé erőd hogy szembeszállj.

A másik lehetőség, hogy nem hadakozol az élet ilyen húzásai ellen egyáltalán. Letiltanak FB-ról? Kit érdekel, van telefon, email, stb.

Kirúgnak egy bizonyos egyetemről? Vagy másik 10 legalább!

Szétfúrják a kapcsolatodat? Ha szét lehetett fúrni, akkor nem az a lány volt megírva neked, járj nyitott szemmel, hgy rátalálj az igazira!

És tudod mit? Minden hasonló esetben légy hálás a fúrkálóknak, hogy még időben rávilágítottak arra, hogy a te helyed nem azon az egyetemen/munkahelyen/társaságban/kapcsolatban van!

mert hidd el, hogy ha azon az úton jársz, ami valóban a tiéd, akkor nincs külső tényező, ami arról egykönnyen le tudna téríteni.... nekem egyszerűen az az érzésem,a mikor olvaslak, hogy foggal-körömmel ragaszkodzs eg yáltalad elképzelt társasághoz, életformához, pedig nem kéne.

2017. dec. 6. 13:42
 15/22 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti: nehéz figyelmen kívül hagyni ha hozzám személyesen kapcsolódó "fizikai" dolgokat tesznek egyaránt tönkre.

Utolsó: az amit írsz a vesztesek játszmája. Hogy biztos nem nekem való a nő, az egyetem, a faebook. Komolyan gondolod? Nekem való, csak tönkretették, és egy egyetemről ha kirúgnak az ma már nem olyan, hogy átmész egy másikra.

2017. dec. 7. 05:55
 16/22 A kérdező kommentje:
Itt évek hosszú erőteljes munkájáról van szó aminek most jönne meg a gyümölcse, de nem lesz gyümölcs mert egyes emberi démonok elrágják a fa gyökereit és csak egy kiszáradt csonk marad. A többiek meg majd néznek, hogy kiszáradt. Biztos gyenge volt meg beteg.
2017. dec. 7. 05:56
 17/22 anonim ***** válasza:
Azért egy egyetemről pl nem rúgnak ki csak azért, mert valaki pletykál egyet a háttérben, arra bizony rá kell szolgálni.
2017. dec. 7. 06:06
 18/22 anonim ***** válasza:
Amúgy ha mindig ennyit beszélsz mellé, mint most itt... hogy nem vagy képes leírni a problémát, csak idióta hasonlatokat gyártasz, ne csodálkozz, ha ellenszenves vagy az embereknek... itt olyvasom a hozzászólásaidat és már viszket a tenyerem.
2017. dec. 7. 06:08
 19/22 A kérdező kommentje:
Pont erről beszélek. Neked is mi bajod van?
2017. dec. 7. 09:21
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

" mert egyes emberi démonok elrágják a fa gyökereit és csak egy kiszáradt csonk marad. A többiek meg majd néznek, hogy kiszáradt. "

Nehéz lenne elmondanod, mi történik, mi a baj... ráadásul mindezt névtelenül, helyette tolod a bitang f@xságáradatot...

2017. dec. 7. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!