11/22 Metionin válasza:
Teát akartam csinálni de elfogyott a citromlé. Irigylem magam ezért a problémáért, remélem az elkövetkező pár hónapban ez lesz a max. :D
12/22 anonim válasza:
na ezért kell a Paks Second Project
hogy ne kelljen hánytatni a fatüzelésűt
ugye ugye..
13/22 anonim válasza:
A legnagyobb, hogy hétfő, és dolgozni kellett menni, pedig húzott vissza az ágy. Bent stressz, túlóra. Otthonról nem jó hírek.
Itthon nem volt melegvíz, félhidegben zuhanyoztam, a lábam bundazokniban is jéghideg.
Elaludni mostanság éjjel egy előtt nem tudok.
Kb. ennyit mára
14/22 anonim válasza:
Az, hogy anyám kölcsön akarta kérni a kocsimat, amit előszeretettel használna, épp csak baxik bele tankolni. Kicsit pipa lettem rá, mert kezd rendszert csinálni belőle és megmondtam, hogy nem jótékonysági intézmény vagyok. :D Kicsit bunkó voltam, de mentségemre szolgáljon, Isten teremtett ilyennek.
15/22 anonim válasza:
Beteg lettem és az iskolában egész nap azt hittem, megfagyok, mindenem fájt, ráadásul nem volt időm kaját csinálni reggel és mikor a pékség felé vettem az irányt, rájöttem, pénz sincs nálam...Szóval egész nap éhes is voltam, aminek következtében megfájdult a fejem is :"D Aztán hazajöttem és hirtelen bekajáltam egy csomót, ami miatt a hasam is megfájdult :(
16/22 anonim válasza:
Meingt szokásos dugok reggel és délután.
17/22 anonim válasza:
Ezen a weboldalon idegesített fel pár durva, buta ember!
18/22 anonim válasza:
Az a dugok dolgok akart lenni XD XD
19/22 anonim válasza:
Az volt, hogy a jobb lábam emeljem fel szellentéshez vagy a balt pihenés közben...:DDD
20/22 anonim válasza:
Az utolsó percekben kaptam egy feladatot a munkahelyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!