Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek, negatívan...

Mi a véleményetek, negatívan befolyásol egy kapcsolatot ez?

Figyelt kérdés

Tetszik egy srác. Nemrég tudtam meg, hogy senkivel nem jött össze neki és egyedül van. Kevés az önbizalma is, pedig eddig teljesen meg voltam győződve az ellenkezőjéről. Most görcsösen csajt akar, mert nem szeretne egyedül lenni.

Én nem szeretném, hogy csak azért jöjjön velem össze, mert neki csaj kell. Persze ettől még lehet, hogy egy tök klassz dolog sül ki belőle.

Mit tennétek ti egy ilyen szituációban? Van értelme így belekezdeni egy kapcsolatba, ha jelzem neki a szándékomat?

Köszönöm a válaszokat!

2017. dec. 1. 15:58
 1/8 anonim ***** válasza:
41%
Nem hiszem, hogy bármi probléma lenne belőle. Próbáld meg :) Még jó dolog is alakulhat ki belőle. A magány mindenkit kifordít magából.
2017. dec. 1. 16:03
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem az, hogy így érzel, ilyen kételyeid vannak nagyobb mértékben befolyásolhatja, mint az "alap probléma". (Tapasztalatból mondom.) 23/f
2017. dec. 1. 16:09
 3/8 anonim ***** válasza:

Micsoda fantasztikus ötlet önként és dalolva pótléknak jelentkezni egy súlyosan komplexusos emberhez. :D Sebaj, majd amikor az ilyen mértékű önbizalomhiányával járó dolgokat megtapasztalod a saját bőrödön is, rá fogsz jönni, mekkora hiba volt. Élmény lesz, tapasztalat.

#2 "A magány mindenkit kifordít magából." A nagy büdös francokat. Mentálisan ép ember nem fog görcsösen "mindegy ki" alapon társat keresni, mert képes egyedül is boldog és kiegyensúlyozott lenni, akkor is, ha évekig tart a dolog.

2017. dec. 1. 16:10
 4/8 A kérdező kommentje:

Nekem is volt egy ilyen időszakom, amikor annyi idős voltam, mint a srác (én 18, ő pedig 16).

Mindenki bejött, mindenki tetszett, igaz én nem probálkoztam be mindenkinél, miútán az első elhajtott.

Azért nem kell ennyire drasztikusan szemlélni a dolgokat, meg az most így neten keresztül nem jön át, de én ismerem is és rendes srác, meg aranyos. Szerintem ebben a korban normális ez a dolog.

2017. dec. 1. 16:18
 5/8 A kérdező kommentje:

#3 Milyen formában tapasztalnám meg a saját bőrömön, ha tényleg ilyen a srác?

#2 Egész eddig kétségem sem volt, egy szemernyi sem, de szerintem ez senkinek sem tetszene.

2017. dec. 1. 16:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát én annyit tudok mondani, hogy nekem volt, hogy azért választottam valakit mert elérhető volt, és nem mert hű de nagyon belé voltam esve, és mégsem az én hozzáállásom tette tönkre a kapcsolatot, hanem ő volt aki ezt folyton előhozta, meg megvádolt, hogy lecserélném, ha volna más, és nem tudta elhinni, hogy fontos nekem, stb... (Pedig őt nem is zavarta ez az állapot az elején.) Szóval szerintem, ha nem tudod ezt a gondolatot elfelejteni (végleg), akkor mindkettőtöknek jobb,h a nem mész bele a kapcsolatba.
2017. dec. 1. 17:37
 7/8 A kérdező kommentje:
El tudom ezt felejteni, meg szerintem, ha elkezdődne valami, akkor nem gondolnék ilyeneken.
2017. dec. 1. 18:00
 8/8 anonim ***** válasza:
#3 Akkor kívánom, hogy maradj egyedül évekig, és meglátjuk mennyire maradsz mentálisan ép. Gratulálok.
2017. dec. 2. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!