Mennyire vagy megelégedve az életeddel? Mi az amit elértél és büszke vagy rá és mi az amit szeretnél még, illetve mi az ami motivál/motivált az elérésében...írjatok kort és nemet is légyszi :)
Ha sikertelennek érzed magad azt ís meghallgatnám, miért és miért nem tudsz alakítani rajta...előre is köszi a normális válaszokért :)
8-as én a helyedben nem lennék elkenődve:) A párom dettó úgy néz ki,mint te,csak egy bő tizessel idősebb. Nem hiszem,hogy én vagyok az egyetlen nő,aki bukik erre a típusra ;).
2017. dec. 1. 15:35
12/25 A kérdező kommentje:
Érdekes, hogy az egyik oldal azért nem boldog mert nincs meg neki, ami a másik oldalnak igen és ez oda vissza...(szélsőséges esetben egyik sem, ott szerintem teljes életmód, komfortzóna elhagyása a lehetőség). A többi esetben pedig mérsékelni az egyiket a másik érdekében.
2017. dec. 1. 15:43
13/25 anonim válasza:
A többi esetben pedig mérsékelni az egyiket a másik érdekében.
ebben teljesen igazad van
ha a heti 7 napbol csak 4-et dolgoznek es a maradnek 3 napban eljarnek ide oda szorakozni, ismerkedni, szinhazba stb. tobb lehetosegem lenne ismerkedni, de a jovedelmem is felezodne ..
ezt nem biztos hogy hajlando vagyok felaldozni
2017. dec. 1. 15:46
14/25 anonim válasza:
Megcsinaltam a jogositvanyt es kocsim is van, munkahelyet valtottam ami minden szempontbol jobb az elozonel, fizetes sem rossz de meg mindig nem azt csinalom amit szeretnek ezert nem erzem annyira elegedettnek magam a hetkoznapokban. Visszatekintve igazabol elegedett vagyok es buszke vagyok ra hogy mindent onerobol ertem el. 23/f
2017. dec. 1. 15:48
15/25 A kérdező kommentje:
8as: én is azt gondolom amiket felsoroltál nem ok a boldogtalanságodra. Nem lehet, hogy a hozzá állásodon kellene változtatnod? SZerintem ebben a család alapításban kicsit idealista lehetsz, de javíts ki ha tévedek. Többet kellene ismerkedned, és nem csak akkor ha azt látod valakiben, hogy ő a "tökéletes nagy Ő".
2017. dec. 1. 15:49
16/25 A kérdező kommentje:
13: nem feltétlenül így értettem :D de ne azért élj hogy dolgozz meg karriert építs, hanem pont fordítva. Nem éppen magyarország a megfelelő hely erre, mint 1-2 válaszból ki is derült, ha az kell hogy jobb legyen odébb kell állni bármilyen szarul, meg drasztikusan is hangzik elsőre.
2017. dec. 1. 15:53
17/25 anonim válasza:
8-as vagyok. Kedves Kérdező, korábban valóban a nagy szerelmet kerestem. De az elmúlt 4-5 évben már annak is örülnék ha lenne valaki mellettem... A családalapítás most már nem igazán szempont.
2017. dec. 1. 16:10
18/25 A kérdező kommentje:
17: akkor is azt gondolom több lehetőséget kéne adnod magadnak is meg másnak is. Próbálkozol eleget? Mindig vissza utasítanak vagy csak vársz? Próbáltál már valami ismerkedési formát? Mondjuk a netes társkeresést (ebben mondjuk pont csak rossz tapasztalataim vannak :D) vagy bármi hasonlót?
2017. dec. 1. 16:24
19/25 A kérdező kommentje:
10 nőből 8 akkor se fog még sokszor jelet se küldeni, hogy bejössz neki, probálkozni kell. A sportolás erősítés sokat jelent, amit írtál is. Nem a külső miatt legfőképp, hanem hogy önbizalmat ad majd.
2017. dec. 1. 16:30
20/25 anonim válasza:
Próbáltam a netes társkeresèst is 100 levélből 10re jön válasz, abból egy darab randi jó esetben ha lesz.
És előben is szoktam ismerkedni. A van barátom mondat nagyon ismerősen cseng. Elég aktívan teszek a dologért.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!