Titeket is felhúz hogy azt hiszik itt sokan, hogy aki ide ír annak nincs élete, mobilfüggő, besavanyodott, társkereső meg ilyesmi?
Figyelt kérdés
én egy csomó fullos embert látok itt a válaszokból ítélve...
dobjuk már össze ki mennyit dolgozik..
én 16 óra heti 6 nap mivel magamnak dolgozok
2017. dec. 1. 03:08
11/13 anonim válasza:
# 10 Akkor úgy látszik beletrafáltám xD
Valami ilyesmi választ vártam "nekem vannak barátaim is, rendben van a magánéletem", de akkor úgy látszik érzékeny pontot érintettem:( Sajnálom.
12/13 A kérdező kommentje:
ilyen szövegértéssel remélem nem felelsz sok emberéletért..
2017. dec. 1. 15:20
13/13 anonim válasza:
Abszolút nem "húz fel". Mindenki azt csinál szabadidejében amit akar.
"egy csomó fullos embert látok"
Mégis miben "fullosak"?
"16 óra heti 6 nap"
Ez napi három óra sincs.:D
És mégis mi összefüggés van a munkaidő és a netezés között, mikor már mindenütt van net elérés, mobilnet?
Ha többen nem értik a kérdésedet lehet nem a többségben van a hiba. Értelmesen kell a kérdéseket feltenni. Itt csak abból értünk amit leírnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!