Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire kell nektek Facebook?...

Mennyire kell nektek Facebook? Mennyire használjátok? Eléggé egyedül élek, és úgy érzem, sokszor nyűg.huszonéves vagyok. Egyedül lennék ezzel?

Figyelt kérdés

Régebben tökre sokat facebookoztam, amíg egyetemre jártam (19-22 év). Kolis voltam, ott mindenki ismert mindenkit, mentek a képek, kolibulik, lájkok, stb.

Az egyetemről van most sok ismerősöm.

Dolgozom, egyedül (nem irodai munka, hanem szórólapos, meg újságkihordás, ill. korrepetálok matekból és angolból)

Így nincsenek pl. kollégák bejelölve fb-n, mert ugye kollégáim sincsenek :D Furcsa leírni.

Mindegy. Egyedül élek, albérletben. Barátom, élettársam nincs.

Igazi barátnőim csak ált. suliba / gimibe voltak.

A kérdésem arra irányulna, hogy szerintetek mennyire fontos a facebook?

Mennyiszer posztoltok hetente, vagy nektek mennyire fontos, hogy valaki belájkolja a képeteket, bejegyzéseteket?

Én eléggé ritkán posztolok. Jobb lenne szerintetek az önmegbecsülésem, ha gyakrabban posztolnék és sok like-ot kapnék??

Passzolok.

Úgy érzem, sokszor csak nyűg a facebook, vagyis az üzenetek.

A családom csomószor ír (édesanyám, tesóm) sokszor nekem nyűg visszaírni, mert csomót melózok (korrep, vagyis ez nem olyan "rendes" meló mint pl. egy eladói munka, de számomra munka) meg újságkihordás, szórólap.. és csak hazaesek, netezni sincs időm pl. ilyen vicces sztorik olvasása.

A Pesten hallottam csoportot pl. nagyon szeretem..

és csomószor időm sincs rá, vagy pl. divatról, gazdasági hírekról olvasni, ezek az üzenetek miatt..

Nektek mennyire kell facebook?

Mennyiszer posztoltok?

Szerintetek mennyire fontos a facebook a mindennapi életben?

Én inkább a hírfolyamot nézem, mert úgy értesülök csomó dologról (BKK hírek, időjárás, koncertek, stb.) Események.

23 éves vagyok, lány

2017. nov. 30. 22:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nagyrészt közömbös vagyok iránta. Hetente 3-4x felnézek, átpörgetem a friss témákat kb. 10 perc alatt, aztán ennyi.

Egyébként nekem munkahelyi kötelesség is facebookolni, mert a céges oldalainkat én kezelem. Ez a nem-annyira-szeretem munkák közé tartozik, így olykor el is marad.

2017. dec. 1. 14:18
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem kb. semennyire sem kell. Nagyon ritkán lépek be. Ha ez megtörténik, gyorsan elolvasom az értesítéseket, ha vannak, aztán le is takarodom róla, nehogy valaki rám írjon (nem mintha olyan népszerű lennék). Csak azért csináltam Facebook-profilt, mert középiskolában köteleztették...
2017. dec. 1. 17:28
 13/13 anonim ***** válasza:
Énis szinte kapcsolattartásra használom csak. Néha ha eszembe jut a múltból valaki, akkor van hogy megnézem az oldalát mi van azóta vele és kb. ennyi. Nem vagyok függő és nem várok önigazolást az ismerősöktől like formájában. Nagyon ritkán posztolok bármit is.
2017. dec. 1. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!