Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha visszatekerhetnétek az...

Ha visszatekerhetnétek az időt gimi elejére mit csinálnátok másképp?

Figyelt kérdés
Nekem nem ment könnyen a beilleszkedés gimiben és belegondoltam, hogyha visszatekerhetném az időt és újra végigcsinálhatnám (persze a mostani eszemmel) mennyivel jobb lenne és mennyire máshogy csinálnám. Most már tudom, hogy kikkel lenne érdemes barátkozni és mikre kell odafigyelni, meg mindent. Persze valószínűleg nem vállalnám be.

2017. nov. 29. 22:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Már 9. elején kierőszakolom a pszichiáteremtől, hogy magántanulói státuszba kerülhessek.

Amikor első nap hazamentem és csak feküdtem az ágyban és azon gondolkodtam, milyen módon vessek véget a szenvedéseimnek...Elég kellemetlen volt.

Ahogy 10-ben magántanuló lettem, és néha hetekig nem kellett utcára mennem...mmmmm.

Vagy csak meg kellett volna ölnöm magam. Most már nem tehetem, van két macskám, akiket imádok :/ (tudom, nevetséges, de szinte csak ők éltetnek)

2017. nov. 30. 15:35
 12/12 anonim ***** válasza:
Tegyük meg együtt, utolsó!
2018. ápr. 5. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!