Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A tarsadalom kivetettjenek...

A tarsadalom kivetettjenek erzem magam. Egyedul vagyok ezzel?

Figyelt kérdés

Nincsenek mely emberi kapcsolataim mert senki sem erti meg mire gondolok, a csaladomtol csak azt kapom, hogy nem vagyok normalis. Szerintem nincs olyan, hogy normalis, maximum van egy a tarsadalom altal kialakitott norma, aminek meg kell felelni es en ezt visszautasitom... szerintem semminek nincs ertelme, megis mindenben az ertelmet keresem, ez igy eleg furan hangzik. Visszautasitom, hogy az iskolaban a gyerekkori kreativitasom elvegyek, hogy bealljak a sorba, a gepezetbe, hogy belem is ugyanazt a sok folosleges hulyeseget tukmaljak es ez altal ugyanolyannak formaljanak mint mindenki mast. Az osztalytarsaim nem ertenek, mindenki gorcsosen tanul, bemagolnak mindent egy otosert, ez az en ertekrendemben nem eri meg. A tanaraim utalnak, mert szokimondo vagyok es egy elkenyeztetett hulyegyereknek tartanak amiert mashogy gondolkodom mint ok. Otthon hasonlo a helyzet. Pedig szerintem az elet nem ennyibol all, legalabbis nem fogom hagyni, hogy az enyem ebbol alljon, nem erzem igy a fejlodest. Csak azt erzem, hogy mindenki visszatart. Szeretnem onmagam megismerni, ujra visszanyerni az erdeklodeseimet amiket elvett tolem az iskola, mert igen, sok dolgot megutaltatott velem. Sokkal nagyobb fejlodest erzek ha otthon maradok es festek, irok vagy olvasok valamirol amit szeretek. Szeretnem onmagam fejleszteni, gondolkozni es alkotni. Nem pedig gorcsosen eroltetni, hogy megfeleljek mindenkinek, igy magamnak is.

Velem van a baj???

19/L

2017. nov. 28. 22:07
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

"Nincsenek mely emberi kapcsolataim mert senki sem erti meg "

Ismerős.

De a mély emberi kapcsolatokhoz érzelmek kellenek.

Hiába értem meg tökéletesen a koldust az utcán, ha nem érzem jól magam vele mert büdös.

És hiába nem értem meg cuki lánybarátomat teljesen, ha annyira elbűvöl a személyisége és a szépsége akkor közel érzem magam hozzá.

"hogy nem vagyok normalis. "

Jól írod, viszont ők úgy értik, hogy a megszokottól nagyon eltérő vagy. Nem létezik normális.

" szerintem semminek nincs ertelme, megis mindenben az ertelmet keresem"

Nem érted a dolgokat, ezért meg akarod őket érteni.

"Visszautasitom, hogy az iskolaban a gyerekkori kreativitasom elvegyek, "

Ügyes.

"A tanaraim utalnak, mert szokimondo vagyok"

Ismerős.

" Csak azt erzem, hogy mindenki visszatart. "

Jól érzed. Nem csak visszatartanak, hanem le is húznak.

"Velem van a baj???"

Kijavítalak:

Miért látják azt mások hogy velem van a baj, holott ők a betegek?*

2017. nov. 28. 22:16
 2/10 anonim ***** válasza:
71%
Van a hobby es vannak a nem kivant kötelességek. Az egyik nem zárja ki a másikat, meg kell találni a közeputat, mert alkalmazkodni is kell a tarsadalomhoz, kulonben ki fog vetni magábol.
2017. nov. 28. 22:18
 3/10 anonim ***** válasza:
54%

,,Nincsenek mely emberi kapcsolataim mert senki sem erti meg mire gondolok,,

cselés a bocom ellék memán zörperít kondra, ahol búcsúság hező, tatányos és cukony nyodák fidítnek fel, de lesz itt faság gerázsi és poszt is csina földveles kakozással.

,,

Visszautasitom, hogy az iskolaban a gyerekkori kreativitasom elvegyek...,,

A terős bukaszot tavaly ősszel vonálták meg első ízben, park szárvással.

,,

Sokkal nagyobb fejlodest erzek ha otthon maradok es festek..,,

A hajtánc az volt, hogy kóstálják a csavakos zsörzésöket, ám már az első táram gadtra vátkozott, hiszen orlatról is kedtek ízések.

,,

Az osztalytarsaim nem ertenek,...,,

Egyszerre muzsik, fikciók gumlták körül, egy csáboszatás egyesség a jogáját sanította.

,,

Velem van a baj???,,

Ahá, kodik a pádis, szagzta minden resztérés nélkül.

2017. nov. 28. 23:53
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy egyedül, sőt jobbat mondok, én szándékosan vontam ki magam ebből a "remek" társadalomból. Ráadásul élvezem is. Azt csinálok, amit csak akarok, és ez jó nekem. Ha akarok, beszélek emberekkel, ha nem akarok akkor nem. Senkinek nem akarok megfelelni, senkit nem bántok, de lehetőséget sem adok, hogy engem bántsanak. Amúgy nem erdőben lakom, lelkileg határolódtam el a temérdek idiótától. Normális kérdésre normálisan válaszolok, a többi nem érdekel. Tévét nem nézek.
2017. nov. 29. 00:32
 5/10 anonim ***** válasza:

sok ilyen magát "na majd most én megmutatom mennyivel többet érek nálatok" típus van

azon elgondolkodtál, hogy miből fogsz élni? 19 évesen van jövőképed? céljaid?

a lehetőségeidhez mérten cselekedj, persze lehetsz hobo is, vagy világutazó, de azért rengeteget kell dolgoznod és megtapasztalnod, hogy megtehesd

de mégsem vagy annyira erős, mint gondolod, ha az iskola megutáltatott veled dolgokat, hisz mégis hagytad magadat befolyásolni

bárhogy is alakul az életed, úgy alakítsd, hogy boldog legyél! vannak dolgok amiket be kell tartanod, de azonfelül szabad vagy, tégy úgy ahogy jónak látod

2017. nov. 29. 07:25
 6/10 A kérdező kommentje:

Koszonom az eddigi ertelmes valaszokat, meg orulnek tovabbiaknak is.

Meg lenne egy kerdesem. Unom, hogy 13 eve ugyanazt csinalom, miota tanulok, minden nap fel6-kor felkelek, meg a nap sincs fent, akkor en miert? Felkelek, szenvedek vele, megis minden nap elkesek es minden napom rossz, unom az egeszet. Szerintetek igy van ertelme tovabbtanulni vagy csak rontanek a helyzeten? Gazdasagi szakra szerettem volna menni, de mar nem tudom nekem valo-e, es azt se, hogy lenne-e erom es kedvem vegigcsinalni...

2017. nov. 29. 07:32
 7/10 anonim ***** válasza:

Van ertelme elni? Van.

Van ertelme szenvedni? Nem.

Tedd elvezetesse.

En korulottem mindenki fogyatekos, tanar nem, tud tanitani, megis erdekesse teszem magamnak a dolgokat, magamat tanitom.

De en azert, mert nagyon akarok diplomat is, es nincs mas tervem.

Ha van biztos terved ami boldogabba tenne teged, tedd azt.

2017. nov. 30. 20:31
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

Ezt a mindenre és mindenkire dühös kiskamasz viselkedést kinövik még a lányok is 16 évesen.

Kérdés, ha minden és mindenki rossz, és csak te vagy helikopter, mégis hogy képzeled el a jövőt. Társadalom hasznos tagja nem akarsz lenni, ellenben tető kell a fejed fölé, enni kell stb stb. Nyilván kevesen vagyunk, akik vették a fáradtságot és güriztek többet iskolában, hogy azzal foglalkozzanak amit szeretnek így a munka se teher legyen egészen, de még így is meg kell tennünk dolgokat a létfenntartásért. Te hogy képzeled el az életed?

2017. dec. 4. 12:29
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező. Több ilyen bátor emberre van szükség,mint te! Jól teszed,hogy nem akarsz megfelelni a társadalomnak.
2017. dec. 9. 23:21
 10/10 health visitor ***** válasza:
Azt érzem, mint te, de te legalább ki mered mondani. Jól teszed, én 22 évesen már kiégtem ebben a rendszerben.
2018. jan. 23. 06:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!