Igenytelen vagyok, segitenetek?
Nagyon koran kelek, igy nincs idom, se erom sminkelni magam, meg mivel takaritono vagyok nem is olyan az oltozekem, hogy feltetlen ki kellene festenem magam. Reggel semmi kedvem hozza. A munkaban viszont mikor mast latok kifestve mar nekem is lenne kedvem.
Egesz nap foltos farmerban vagyok, vagy macinaciban, teljesen beszukultek az oltozkodesi szokasaim. Ugye munka utan futas a gyerekert, boltba, postara es akkor mar a fel varost betaztam loncsosan :( segitsetek, nektek honnan van erotok sminkelni, normalisan feloltozni? Hogy a hajrol mar ne is beszeljek.
Erőt veszel magadon, és változtatsz.
Nem kell hozzá semmi extra.
A hajad legyen tiszta, így összefogva is jobban néz ki.
Sminkből elég egy kicsi alapozó/színezett hidratáló, púder, szempillaspirál.
A ruhád meg ne legyen kinyúlt, foltos. Ha kell, vigyél munkába váltást.
1. Nemcsak akkor vagy igéyes, ha kifested/sminkeled magad. Igénytelenség, ha nem mosakodsz rendesen, büdös vagy, zsíros a hajad.
2. Nekem sokkal inkább igénytelenség foltos farmerban lenni egész nap. Tiszta, nem szakadt/foltos farmert is lehet hordani munkában is, és ki is lehet mosni, ha bepiszkolódik.
3. Munka után meg semmi esetre sem mennék ki az utcára koszosan, mindenhol van lehetöség gyorsan átöltözni tiszta és rendes ruházatba, a hajad megfésülni, esetleg összekötni, hoyg ne legyen rendetlen.
4. A gyerekednek is rossz példát mutatsz, ha elhanyagolt vagy folyamatosan, mert ezt vogja példának tekinteni késöbb.
Szeeintem vigyel valtoruhat munkaba es delutan abban maszkalj a varosban :)
Amugy nekem sincs erőm reggel sminkelni, csak feloltozok, osszefogom a hajam es kesz...
Én is váltóruhát vinnék magammal. A reggeli smink, meg már nagy rutin. 16 éves koromtól sminkelek, csak így megyek ki az utcára. Leírom, hátha segít, nem kell nagy dolgokra gondolni.
1. BB krémet teszek fel a szem alatti karikák eltüntetéséhez (kivéve nyáron).
2. Van még egy korrektorom is, ha pattanásom van, de azt csak ritkán használom.
3. Szemceruzával alul vékonyan kihúzom a szemem.
4. Szempillaspirált és ajakápolót használok. Alkalmanként rúzst is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!