Mi volt a leghosszabb, boldogan töltött időtök és mi/ ki váltotta ki?
Figyelt kérdés
Esetleg még most is tart?2017. nov. 18. 17:23
1/6 anonim válasza:
Két éve kezdtem csetelni a párommal, másfél éve jöttünk össze, azóta nagyon boldog vagyok (pedig ebből fél évet 1000km-res ingázással töltöttünk).
Egy éve hozzá költöztem és azóta lettem igazán önmagam és vidám, felszabadult.
2/6 anonim válasza:
Én még soha nem éreztem magam olyan igazán boldognak.
24/F
3/6 anonim válasza:
Egy számomra nagyon fontos emberrel való (rövid) ismeretség, 2 év. Sajna már nem tart.
4/6 anonim válasza:
Idén volt 5 hónap, ami nagyon különleges időszak volt számomra. Teljesen más lettem, mint aki korábban voltam. Egy nagyon mélypontról felküzdöttem magam egy olyan szintre, amit azóta is próbálok visszaállítani. Elkezdtem többet edzeni, jógázni, sokkal több önbizalmam lett, legyőztem a depressziót és a szorongást, lett barátom, és olyan szabadnak éreztem magam, mint azelőtt soha. Legyőztem a rengeteg gátlásomat.. Hihetetlen érzés volt. Most is kezdek visszatérni ebbe az állapotba. Az egész csak elhatározás kérdése :)
5/6 A kérdező kommentje:
Arra kezdek rájönni, hogy meg lehet tanulni boldognak lenni. Felfogás kérdése, hogyan állok hozzá a problémákhoz... mert úgy tűnik azok mindig vannak az életben, ilyen-olyan formában :D de nem szeretném hagyni, hogy ezek megakadályozzanak abban, hogy a magam módján boldog legyek.
2017. nov. 19. 08:34
6/6 A kérdező kommentje:
ja és erre úgy jöttem rá, hogy nekem kb másodpercekig tartott 1-1 'boldogság'
2017. nov. 19. 08:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!