Mi volt a legnagyobb, legmerészebb váltás, amit valaha megtettetek, pl. egy kibírhatatlan életforma, rossz munkahely miatt?
Figyelt kérdés
2017. nov. 17. 00:29
11/20 anonim válasza:
5.-ből 2.-ba sikerült egyszer.
12/20 anonim válasza:
Leszoktam a cigiről, ezzel párhuzamba megszabadultam a stresszes melótól, elkezdtem bicózni....
Azóta királyság van
13/20 anonim válasza:
tényleg...életmódott váltottam lefogytam vagy 20 kilót :) és sportolni kezdtem
14/20 anonim válasza:
Teljes étrendváltozás. Nehéz volt, de megérte. Egészségügyi okok miatt kellett.
15/20 anonim válasza:
Én amint elvégeztem az érettségit minden onnan ismert emberrel megszakítottam a kapcsolatot. Úgy volt elköltözöm már meg volt hova mennék dolgozni, volt lakásom de aztán mégis itt kellett maradnom és újra szervezni itt mindent.
16/20 anonim válasza:
19 évesen érettségi után összepakoltam egy hátizsáknyi személyes cuccot, fogtam az összes középiskola alatti diákmunkából összekuporgatott pénzem és örökre otthagytam az alkoholista, bántalmazó családom, albérletbe költöztem többedmagammal. Pár évvel később, szintén tök egyedül költöztem ki külföldre.
17/20 anonim válasza:
Összecuccoltam és kiköltöztem Svájcba a páromhoz :)
18/20 anonim válasza:
Mindig is féltem az emberektől, nem mertem beszélgetést kezdeményezni és kiállni a saját véleményemért. Szóval szépen fogtam magam mikor teljesen elegem lett mindenből, sulit váltottam, leérettségiztem majd az ország másik végén levő suliba jelentkeztem tovább tanulni, hogy ne keljen a családmat annyit látnom. Kolis vagyok, és folyton olyan dolgokat teszek amiket eddig nem mertem volna. Még nem tudom hova tovább de már kezd bennem kirajzolódni valami, hogy mit akarok kezdeni az életemmel.
19/20 anonim válasza:
Pónilokni, 4. vagyok. Az ember általában szeretné boldognak látni a szeretteit, és szeretné, ha ennek ő is az egyik oka lenne. Én is nagyon szerettem volna, hogy az, ami emberként vagyok és az, amit tenni tudok boldoggá tegye azokat, akiket szeretek, de ez sehogy sem sikerült. Mikor azt vettem észre, hogy a számomra fontos emberek miattam érzik magukat rosszul, aggódnak, sokadjára rontom el az estéjüket, inkább visszafogom őket, mintsem segítem előre, és teljesen akaratlan folyamatosan lehúzom őket az életről, akkor beláttam, hogy egy olyan ember helyét foglalom az ő életükben, akinek a szerepe nem az enyém. Ha azzal, hogy én lelépek helyet adok valaki másnak, aki képes lehet arra, amire én nem voltam, akkor szerintem a legjobb döntés az elköszönés, még akkor is, ha azzal egy utolsót "odarúgsz". Az legalább az utolsó.
20/20 anonim válasza:
Utolsó, otthagytad a párod, a gyerekeidet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!