Megnéztem egy horror filmet és nem tudok el aludni!?
Megneztem egy filmet es nem tudok tole aludni
Felek
Mit tegyek?
14L
Négyes: szemét vagy! Velem is 😂
Egyébként aludj villanynál, nézz mesét vagy olyan zenére aludj el, aminek vidám a szövege, dallama.
Nézz inkább helyesírást okító könyveket.
Ennek egyébiránt mi köze van az ezotériához, azon belül a parapszichológiához?
A horror filmek arra valók, hogy borzongj tőle. De csak addig, amíg nézed. Minden filmmel előfordulhat, hogy hatása alá kerülsz, s kell egy kis lecsengési idő.
Valaki írja a mesefilmeket. Ha belegondolsz, Jancsi és Juliska (bocsi, ezek az én fiatalságom meséje) története is horror. Vagy Piroska és a farkas is. A kis gyufaáruslány megfagy a hidegben. De Tom és Jerry kalandjai is olyanok, hogy a valóságban minden akciójuk halálos, s nincs következő.
Egy kis szorongás nem lesz rád káros, de ha nem múlik el, akkor orvosi segítség kell.
Mindenesetre beszéld meg szüleiddel. Azzal se foglalkozz, ha ők nem tudtak róla, nem engedik, hogy ilyeneket nézz.
Ha nem valami iskolázatlan taplók, akkor meg fognak érteni, s mindenképpen jó, ha kibeszéled magadból.
S ne nézz ilyeneket többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!