Miért tesznek fel ilyen kérdéseket?
Hogy valaki miért csinál ezt meg azt.
Meg, hogy vajon mit gondolhat, érezhet.
Miért nem kérdezik meg az illetőtől, hiszen csak ő tudja, hogy mit, miért csinál.
Azt várják, hogy mi találjuk ki?
Ez olyan hülyeség. 🤦
Konkrétan milyen kérdésekre gondolsz?
Valószínű az illető személyek szeretnének jobb emberismeretre szert tenni ,és ha többféle véleményt hallanak reélisabb és objektívebb képet tudnak kialakítani.
Az is egy megoldás,hogy megkérdezz valamit az ilető személytől mit miért csinál,de ez attól is függ milyen a kapcsolatod vele és miylen dolgot kell megkérdezned tőle.Az esetek nagy részében az illető személy megpróbál hárítani,védekező mechanizmusokba menekül és nem fogja azt mondani ezt vagy azt azért csináltam mert épp szemét vagyok vagy szeretek másokat lejáratni,megalázni...Szerintem azért tesznek fel ilyen kérdéseket mert több szem többet lát alapon jobb képet tudnak kialakitani az adott helyzetről.De ez csak egy vélemény.
"Miért tesznek"
Ahogyan első is mondta. E2.., és nem, nem tőlük kérdezed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!