Tudnátok, olyan budapesti magyarok által is használt családneveket mondani aminek utolsó két betűje "xó"?
Ezelőtt soha nem hallottam olyan családnevet aminek az utolsó két betűje "xó" lett volna , ez annyira megragadt a fejemben , hogy a családnév első betűi sehogy sem jutnak az eszembe. Facebook-on szeretnék megtalálni egy szélyt akivel a hétvégén találkoztam egy budapesti rendezvényen. Szeretném felvenni vele a kapcsolatot , mivel már nagyon régen talákoztam olyan emberrel aki annyira szimpatikus lett volna , mint ő. Ha valaki tudna pár tippet adni , azt nagyon megköszönném.
U.I.:Ha olyasvalaki tud segíteni , aki szintén részt vett a találkozón és ismeri azt akit keresek, ha lehet ne mondja el neki , hogy elfelejtettem a nevét , mert ez eléggé kínos lenne számomomra. Köszönöm.
Xó biztos hogy nem, hacsak nem kínai az illető :D
Nem értetted félre? Lebetűzte, hogy ennyire biztos vagy a "xó"-ban? Nekem is inkább a "kszó" tűnik életszerűbbnek, bár olyan név se sűrűn fordul elő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!