Tervezünk venni egy autót a családdal, ki néztünk egyet. Ma megyünk megnézni, valaki tud mondani ötletet hogy mit nézzünk meg az autón, mi az amiért nem szabad megvenni? Köszönöm előre is!
Figyelt kérdés
2017. jún. 6. 15:32
1/5 anonim válasza:
Én azt az ötletet tudom adni,hogy írd le ennek a szupertitkos autonak a pontos tipusat es egyeb adatait, es akkor még az sem kizárt hogy érdemi valaszt fogsz kapni!
3/5 anonim válasza:
Az tényleg nem ártana milyen autó, mert mindegyiknél másra kell figyelni...
4/5 anonim válasza:
- Ellenőrizd mennyire rozsdás.
- Nézd meg, hogy hogy indul. Ha meleg motorral mutatja az eladó, akkor lehetséges, hogy nehezen indul hidegen.
- Megnézheted a gumikat, ha valami rendellenes kopás van rajta, akkor futómű baja lehet.
- Nézd meg a kipufogófüstöt. Ha kékes vagy nagyon fehér, akkor felejtős.
- Nézd meg vannak-e olajfolyások a motoron.
- Nézd meg van-e horpadás, ha van, akkor alkudj többet.
- Hallgasd meg a motort, ha valami fura kopogást vagy rendellenes hangot hallasz, akkor kérdezz rá.
- Ha van rá mód, próbáld ki nagyobb sebességen is (100-110)
Általánosságban most ennyi jutott eszembe.
5/5 anonim válasza:
Én azt tanácsolnám, hogy fizessetek ki egy kis pénzt egy hozzáértő szerelőnek, és vigyétek magatokkal! Ne Pista bácsit, aki Ladánál újabb autóhoz nem tud hozzányúlni. :) Ilyen laikusként nagyon könnyen átverhetők lesztek, és hiába írjuk itt le neked a dolgokat, nem fogod tudni, hogy mit kell nézni és látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!