Ti miket hordtok magatokkal a taskatokban? A penztarca-telefon-kulcs haromszogon felul mondjuk; gondolom ezek mindenkinek megvannak
Koszi ha irtok :)
Nalam egy ilyen IKEÁ-s vászonszatyor, hajgumi, műkönny meg egy-egy fájdalomcsillapító meg a munkahelyi belépőkártyám szokott lenni, szóval semmi extra :)
Én hátizsákkal járok egyébkent, nekem az vált be a legjobban, meg alapból sportosabb tipus vagyok.
27 éves vagyok egyébként :D
Labradorit, de jo! :) igazabol még sosem hallottam ezt a nevet, úgyhogy meg kellett néznem, hogy mi az, de köszi, hogy leirtad ezt is :) Ez nem egy szokványos táskatartozék, és pont ezért érdekes róla olvasni :)
Na meg két zsemleszínű labrador büszke gazdija vagyok, úgyhogy rögtön felfigyeltm a névre :D :)
Tényleg, pendrive nálam is mindig van, azt el is felejtettem.
A kiskanál nagyon praktikus, sokszor jó lett volna, hogyha van nálam, lehet be is teszek egyet mindjárt ;)
Valamelyikőtök írta a teafiltert, az is tök jó ötlet, ha van hol vizetmelegíteni :)
-Zsebkendő, bár az általában elfér zsebben
-Jegyzet füzet, projekt füzet az aktuális munkához, laptopom nem hordom haza
-Szatyor, ha nagyobb bevásárlásra megyek
-Esernyő ha esne az eső
-Pénz, nagyobb mennyiségben eldugom egy belső zsebbe
-Toll
-Innivaló, ez főleg nyáron ha nagy meleg van
De alapvetően üres a táskám, azért viszem hogy bevásárlásnál tudjak hova pakolni vagy abba rakom el a pulóvert melegebb napon.
Fülhallgató, egy csomó zsepi, fájdalomcsillapító, tampon, gázrspray, rengeteg blokk (elfelejtem mindig kidobni), szájfény, toll, e-cigi, kis szatyor.
27N
Mindig más :D.
Ami általában szokott lenni (attól függően, milyen méretű táska van nálam, ezek közül hiányozhat pár dolog):
- munkahelyi belépőkártya
- határidőnapló
- pici bőr tolltartó 3-4 tollal (színesek, mert színkódolom a határidőnaplót - más színnel írom be a munkával, a szabadidővel és az ünnepekkel kapcsolatos programokat és a sima heti "to-do listet" is)
- piperecuccok: zsebtükör, aznap használt rúzs/szájfény, kézkrém, kézfertőtlenítő, 1-2 tisztasági betét
- esernyő
- kártyatartó a hűségkártyák stb.-nek
- pendrive
- zsepi
- gyógyszerek
- manikűrkészlet
- e-könyvolvasó vagy 1 db könyv
- néha kisebb nasi (müzliszelet pl.)
(meg blokkok, 5 napja bent felejtett szórólapok... :D)
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!