Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti miket hordtok magatokkal a...

Ti miket hordtok magatokkal a taskatokban? A penztarca-telefon-kulcs haromszogon felul mondjuk; gondolom ezek mindenkinek megvannak

Figyelt kérdés

Koszi ha irtok :)

Nalam egy ilyen IKEÁ-s vászonszatyor, hajgumi, műkönny meg egy-egy fájdalomcsillapító meg a munkahelyi belépőkártyám szokott lenni, szóval semmi extra :)

Én hátizsákkal járok egyébkent, nekem az vált be a legjobban, meg alapból sportosabb tipus vagyok.

27 éves vagyok egyébként :D

2017. nov. 12. 15:00
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Labradorit, de jo! :) igazabol még sosem hallottam ezt a nevet, úgyhogy meg kellett néznem, hogy mi az, de köszi, hogy leirtad ezt is :) Ez nem egy szokványos táskatartozék, és pont ezért érdekes róla olvasni :)

Na meg két zsemleszínű labrador büszke gazdija vagyok, úgyhogy rögtön felfigyeltm a névre :D :)

Tényleg, pendrive nálam is mindig van, azt el is felejtettem.

A kiskanál nagyon praktikus, sokszor jó lett volna, hogyha van nálam, lehet be is teszek egyet mindjárt ;)

Valamelyikőtök írta a teafiltert, az is tök jó ötlet, ha van hol vizetmelegíteni :)

2017. nov. 12. 16:40
 22/27 A kérdező kommentje:
Nagyon érdekes, hogy vannak, akik táska nélkül is tök jól elvannak, nem is gondoltam volna...:)
2017. nov. 12. 16:43
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

-Zsebkendő, bár az általában elfér zsebben

-Jegyzet füzet, projekt füzet az aktuális munkához, laptopom nem hordom haza

-Szatyor, ha nagyobb bevásárlásra megyek

-Esernyő ha esne az eső

-Pénz, nagyobb mennyiségben eldugom egy belső zsebbe

-Toll

-Innivaló, ez főleg nyáron ha nagy meleg van

De alapvetően üres a táskám, azért viszem hogy bevásárlásnál tudjak hova pakolni vagy abba rakom el a pulóvert melegebb napon.

2017. nov. 12. 18:20
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Iratok, papírzsebkendő, kézfertőtlenítő gél és kendő, tükör, biztostű, fésű, labello, rágó, toll, jegyzettömb, tampon, betét, pár szem xanax és fájdalomcsillapító, sebtapasz, gyógyszertári alapkrém, külső akksi, fülhallgató, víz, esernyő, parfüm, dezodor, az aznap használt smink termékek, dugi pénz zsepibe rejtve (hátha egyszer kilopnák a pénztárcámat), zacskó, herpesz kenőcs, hajgumi. Szerintem ennyi.
2017. nov. 12. 20:15
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Fulhallgato, tampon, betet, gorcsoldo, fajadalomcsillapito, a fogamzasgatlom, szajfeny, ajakapolo, szempillaspiral, zsebkendo, cukor, rago, igazolvanyok, koromreszelo, szemuveg, telefontolto, egy fuzet, tollak, cigi, ongyujtok, kezfertotlenito
2017. nov. 12. 20:35
 26/27 anonim ***** válasza:

Fülhallgató, egy csomó zsepi, fájdalomcsillapító, tampon, gázrspray, rengeteg blokk (elfelejtem mindig kidobni), szájfény, toll, e-cigi, kis szatyor.

27N

2017. nov. 13. 01:47
 27/27 anonim ***** válasza:

Mindig más :D.

Ami általában szokott lenni (attól függően, milyen méretű táska van nálam, ezek közül hiányozhat pár dolog):

- munkahelyi belépőkártya

- határidőnapló

- pici bőr tolltartó 3-4 tollal (színesek, mert színkódolom a határidőnaplót - más színnel írom be a munkával, a szabadidővel és az ünnepekkel kapcsolatos programokat és a sima heti "to-do listet" is)

- piperecuccok: zsebtükör, aznap használt rúzs/szájfény, kézkrém, kézfertőtlenítő, 1-2 tisztasági betét

- esernyő

- kártyatartó a hűségkártyák stb.-nek

- pendrive

- zsepi

- gyógyszerek

- manikűrkészlet

- e-könyvolvasó vagy 1 db könyv

- néha kisebb nasi (müzliszelet pl.)

(meg blokkok, 5 napja bent felejtett szórólapok... :D)

28N

2017. nov. 13. 10:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!