Ti miket hordtok magatokkal a taskatokban? A penztarca-telefon-kulcs haromszogon felul mondjuk; gondolom ezek mindenkinek megvannak
Koszi ha irtok :)
Nalam egy ilyen IKEÁ-s vászonszatyor, hajgumi, műkönny meg egy-egy fájdalomcsillapító meg a munkahelyi belépőkártyám szokott lenni, szóval semmi extra :)
Én hátizsákkal járok egyébkent, nekem az vált be a legjobban, meg alapból sportosabb tipus vagyok.
27 éves vagyok egyébként :D
Tanitasz? :)
A ragasztószalagot mire használod? :)
Hehe. Nálam is mindig van egy vadászkés :-) csak picit nagyobb.
Ezen kívül kézkrém, vászonszatyor,
60 literes szemeteszsák, zsepi, női cuccok, olló, horgolótű, fonál, toll, füzet, fájdalomcsillapító, nedves törlőkendő, labello, víz, az épp aktuális könyv. Ezek többnyire mindig benne vannak. Ősszel pl bekerül még egy pár kesztyű, sapka, esernyő, orrcsepp.
Én is hátitatyós vagyok, úgyhogy van ám benne hely.
Gázspray, kulacs, fülhallgató, tolltartó, füzet, pendrive, vászonszatyor, teafilter, labradorit (nem röhög!), legalább 2 csomag zsebkendő, menstruációs cuccok, fájdalomcsillapító, Ingatia amara c30.
Oldaltáskám van, strapabíró és meglepően tágas darab.
29/N
:) koszi a válaszokat :)
Utolso elotti, a szemeteszsakot mire hasznalod? :)
Bizony, a hátizsákban jo sok hely van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!