Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nektek mi jut eszetekbe erről...

Nektek mi jut eszetekbe erről az autóról?

Figyelt kérdés

[link]

Csak őszintén!

2017. nov. 8. 23:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
kaka
2017. nov. 8. 23:16
 2/13 anonim ***** válasza:
10%
ronda
2017. nov. 8. 23:18
 3/13 anonim ***** válasza:
A színe szép
2017. nov. 8. 23:23
 4/13 anonim ***** válasza:
Elég feltünő lenne ezzel járni az biztos. Az eleje nem tetszik. Azt módosítanám. De amúgy nem teljesen rossz.
2017. nov. 8. 23:36
 5/13 anonim ***** válasza:

Egy öreg papa. Szó szerint. Úgy néz ki, mint egy öreg papa :D

Én nagyon szeretem a retro autókat de ennek szörnyen néz ki az orra.

2017. nov. 9. 01:34
 6/13 anonim ***** válasza:
Nekem az, hogy egy hatalmas p*na van az elején, nem tetszik. Vannak szépek a régi autók között is, de ez nem az.
2017. nov. 9. 08:09
 7/13 veterán vas ***** válasza:

Ilyen autók mellett pózoltak anno az '56-os disszidensek, a haza küldött fotókon. ;)

Amúgy rém ronda.

2017. nov. 9. 10:25
 8/13 A kérdező kommentje:

Na pont azért tettem fel a kérdést, mert pont tegnap olvastam, hogy nőjogi szervezetek tiltakoztak az autó ellen anno, merthogy pina van az elején. Én már régebbről ismertem ezt az autót, de sose jutott ilyen róla az eszembe (inkább az Alfa Romeo hűtőrács).

Kíváncsi voltam, van-e olyan, aki tényleg pinát lát benne. Én nem vagyok elég perverz ehhez. :P

2017. nov. 9. 12:46
 9/13 anonim ***** válasza:

Utólag olvastam el a hozzászólásokat. A színe szép. Oldcool car. Részletében is megnéztem, egész nap a puncira gondolok, az autót nézve nem gondoltam a puncira. Igen meglepett, hogy punci. Kognitiv séma, bármibe belemagyarátható. Ime hogy látja egy elmebeteg a vaginát, akit megszállt az ördög.

[link]

2017. nov. 9. 13:09
 10/13 anonim ***** válasza:

Azok a boldog '60-as évek. ;-]

Hát igen, akkoriban nem vigyorgó cápaszáj volt a verdák többségének a hűtőrácsa. :D

De inkább egy ilyen járgányt vezetnék, mint egy mai dobókocka-autót vagy tojástartó-kocsit vagy akármelyik mai kerekded borzadályt.

2017. nov. 9. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!