Nektek is van ilyen ismerősötök? Vagy csak nekem?
Nekem van egy-kettő, de a baráti társaságomból, elismerten én vagyok a legidiótább, mindent elfelejtek, összekeverek, eltörök, volt, hogy szülinapi tortába tettem sót cukor helyett, többszázszor vesztettem el a kulcsom, vagy csak zártam ki magam, sosem oda megyek, ahol a találkozó lenne stb stb, igen, midenki 'imádja', hogy milyen talpaesett vagyok. :D
Szóval átérzem a párod helyzetét, és a haverjaim reakciói alapján a tiédet is... Én igyekszem odafigyelni, hogy másoknak ne ártsak a szétszórtságommal, és ne okozzak tömegkatasztrófát, de nem tudok gyökeresen megváltozni, ilyen vagyok, vannak praktikák (pl listákat írok, ami segít ha nem vesztem el őket), de amúgy sosem leszek egy összeszedett valaki, ez tény, szerintem párod is ilyen lehet. És hát hogy viszonyulnak hozzám... Tudják, hogy ilyen vagyok, sóhajtanak, forgattják a szemüket, és igyekszünk helyrehozni az okozott károkat, párom átvonul a lakás másik végébe ha esetleg rendet próbálok tenni, vagy főzök, vagy néha engem küld el és megcsinálja helyettem mindkettőnk érdekében. ;D
Van. De abszolút nem zavar. :) Sőt, szerintem aranyos.
Mondjuk a poloskacsípésről senki nem tehet, de most az még aranyos is tudni, ha valaki ilyen kis szerencsétlenke. :D
Egyik lány ismerősöm ilyen, és ezt is imádom benne. :)
Meg hát nem ez alapján fogok megítélni, vagy szeretni/nem szeretni valakit.
Viszont volt olyan exem, aki még a legkisebb hibára is irtó háklis volt. Én voltam az, aki azt mondta, hogy ebből nem kér. Egy kapcsolat az elfogadásról is szól, ami ha nincs meg, akkor felesleges erőltetni, hosszabb távon csak nyűglődés lesz az egész.
Mondjuk az jó, hogy nem nézed le ezért, meg nem bántod. :)
Én is ilyen vagyok és eddigi barátaimat mindig durván idegesítette, a végén már arra stresszeltem rá, hogy ne lássanak egy hibás mozdulatot sem tőlem. Néha legszívesebben elásnám magamat, annyira balféknek érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!