Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek érdemes bosszút...

Szerintetek érdemes bosszút állni?

Figyelt kérdés
Igazából az én történetem annyi,hogy középiskolában volt egy tag aki eléggé megnehezítette a mindennapjaimat pletykálkodott rólam nem valós dolgokokat,megalázott de igazából csak a hátam mögött akkoriban ez miatt teljesen elvesztettem az önbizalmamat és sokáig tartott összekapnom magam.Na szóval arra gondoltam eltelt 6-7 év meglátogatnám és szétverném,szerintetek normális érzés ez hogy ezt táplálom magamban?
2017. nov. 6. 16:00
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
9# lehet igazad van,felfogtam a többi válaszadó válaszát is de szerintem nem múlott sokon,hogy a sok önjelölt pszihológus valami xanaxot írjon fel nekem :D
2017. nov. 6. 17:05
 12/18 anonim ***** válasza:

1-es vagyok, írtam, miért ne. És valószínű érted is, mélyen benned van, hogy ezt nem kéne... - azért tetted fel a kérdést.

(egyénként feljelenthet, az önbíráskodás miatt, és bajba kerülhetsz...)

"zavarja az igazságérzetem" - hidd el, hogy megkapja ő is máshonnan a gaztetteiért, ami jár.

2017. nov. 6. 17:07
 13/18 A kérdező kommentje:

Igen valójában tényleg bizonytalan voltam,hogy megverjem-e,tulajdonképpen érzelmeket nem vált ki belőlem,csak az a baj,hogy nemtudom visszakapja-e máshonnan az élettől,igazából különösebb problémát meg ma már nem jelentene ott törném ketté ahol a legvastagabb :D

Lehet kicsit túlságosan belemélyedtem és elkapott kicsit a hév.

2017. nov. 6. 17:13
 14/18 anonim ***** válasza:
13 igen, és kaptunk belőle mi is... :D
2017. nov. 6. 17:15
 15/18 A kérdező kommentje:
De most na tényleg elemeztétek a mondataimat abból meg valami olyan tévképzetett tettetek össze ami nem én vagyok és komolyan rám akarták beszélni,hogy valami lelkironcs vagyok vagy nem tudom :D
2017. nov. 6. 17:21
 16/18 anonim ***** válasza:
nem így volt, de a hév elsodort, minket is, téged is:D
2017. nov. 6. 17:23
 17/18 anonim ***** válasza:
35%

Én bosszút álltam. Ugyanígy voltam kb mint te, megkerestem, picit megtördeltem, szegény írni meg enni biztos nehezen tudott egy ideig. Szerintem megérte, nekem megjött tőle a lelki békém.

Hajrá!

2017. nov. 6. 18:33
 18/18 anonim ***** válasza:

"Na szóval arra gondoltam eltelt 6-7 év meglátogatnám és szétverném,szerintetek normális érzés ez hogy ezt táplálom magamban?"

Megállsz az ajtó előtt. Kopogsz. Ajtót nyít. Nyomban ráfejelsz az orrnyergére. Beborul az előtérbe. Becsukod az ajtót.

- Na, tesókám. Így kell üdvözölni egy régen látott ismerőst? Meg sem kínálsz egy ítallal?

Elnyúlsz egy fotelban.

Az orrát fogja. Vérzik.

- Betörted az orrom! Mit akarsz?

- A napokban nosztalgiáztam, és eszembe jutottál.

- Se te, se én, már nem vagyunk azok, akik akkor voltunk.

- Ez az egyetlen mentséged?

Döbbenten látod, hogy egy Dobermann fajtájú kutya sétál feléd a konyhából. Nem érted, hogy ez a kutya hol volt eddig. Leül a gazdája mellé, téged figyel. Megszeppensz. Lehet nem lesz időd kettétörni a kutyát, ha neked ugrik.

- Tudod, mi fog most történni? Szédszedetlek a kutyával...

(Az ajtó felé nézel, egérútat keresve)

...megtehetném, de nem teszem. Elhagyhatod a házam, és elfelejtjük a múltat és a mai napot.

Elhagyod a házát, és össze vagy zavarodva. Elgondolkosz, hogy elég kidolgozatlan volt a terved, és eszedbe jut sokkal jobb, de már nem akarsz bosszút állni, csak elfelejteni ezt a napot.

A lényeg azt, hogy megtehetnéd, hogy bosszút állsz, és sokkal okosabb, ravaszabb eszközökkel, minthogy meglátogatod a lakásán. Kettétörhetnéd, tudod. Mégsem teszed meg, ez tesz téged naggyá. Sokkal nagyobbá, mintha megtennéd. Ezt kell tudnod és mérlegelned. Ha ez sem segít, akkor én nem beszéllek le, te döntesz.

2017. nov. 6. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!