Szerintetek érdemes bosszút állni?
"sokáig tartott összekapnom magam"
nem érdemes, ettől újra és végérvényesen szétesnél..
miért esnék szét?
pont hogy elég tételt vennék akkor
Azzal beismernéd neki hogy tönkretett. Megaláznád magad.
Helyette dörgöld az orra alá, hogy sikeres boldog ember lettél.
Na az az elégtétel!
Ha azt hiszed, hogy ez a helyénvaló és egyáltalán még mindig vele foglalkozol az azt jelenti, hogy nem igazán jöttél még rendbe.
Ezzel csak magadnak teszel rosszat, a te megítélésed fog romlani ha összeversz valakit, még akkor is ha ilyen előzményei voltak. A fizikai erőszak nem old meg semmit, csak azt bizonyítja, hogy még mindig egy sérült ember vagy aki nem tudta magat túltenni a 6-7 évvel ezelőtt történteken. (Amik miatt nem te vagy a hibás, de akkor bsincs jogod valakit megverni.)
Bocs de nehéz felfogni ne játssz pszihológust? NE elemezd a viselkedésem főleg úgy,hogy nem szoktam ezen sokat gondolkozni csak előjött és kész.. de komolyan normális ember nincs az oldalon aki nem a viselkedésem elemzi ?
Mellesleg ha ennyire tudjátok elemezni a mondatokat fogjátok fel "1.ritkán gondolok erre. 2.nem vált ki érzelmet belőlem csak zavarja az igazságérzetem"
De amúgy is miért nem lehet normális emberi választ adni szerintem ne csináld ezért meg azért tök elfogadnám az ilyen válaszokat de ne játszatok már pszihológust főleg úgy hogy 90% hogy egyik9tőnek se az a szakmája szóval nem értetek hozzá annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!