Lányok ti ha egy barátnőtöknél alszotok látjátok egymást meztelenül vagy akár csak egy szál bugyiban?
Figyelt kérdés
2017. nov. 4. 07:43
1/10 anonim válasza:
Nem és nem is szeretném.Vagy ha itt öltözik mellettem akkor is csak inkább nem nézek oda..
3/10 anonim válasza:
erre akarod kiverni korareggel, hogy valaki azt írja, igen?
4/10 A kérdező kommentje:
őő nem , csak van olyan "ismerősöm" aki ilyen esetnél nem zavartatja magát és azért írtam ki, hogy van-e még más is
2017. nov. 4. 08:21
5/10 anonim válasza:
Reggeli recska parti...3...2...1...
6/10 anonim válasza:
Reggel, amikor átöltözünk akkor kénytelen vagyok, de inkább nem nézek oda.
De nem csak ottalvásnál, tesire öltözésnél is vannak olyanok akiket nem zavar hogy az ülőpárnáikat a pofámba nyomják.
7/10 Metionin válasza:
Barátnőim nincsenek de a kolis szobatársaimat rendszeresen láttam bugyi-melltartóban. Nem igazán érdekelt, az ember nem takargatja magát az év összes napján.
8/10 anonim válasza:
Én már láttam ő is engem ez igazán nem zavar hisz ugyanolyanja van mint nekem,plusz olyan a kapcsolatunk is h simán.
9/10 anonim válasza:
Én meztelenül szoktam aludni mindig,vagy nagy ritkán bugyiban.Barátnőim közül akiknél aludtam nagy átlag bugyiban aludt.Én meztelenkedtem de ez nem zavarta őket.
10/10 anonim válasza:
Figyelj! Szerintem ez tök normális hogy pl. látod a legjobb barnődet meztelenül,elvégre lányok vagytok. És ha már a legjobb barátnőd senki sem fogja ezt megtudni. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!