Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Duci lányok szerintetek ez jó...

Duci lányok szerintetek ez jó ajándék, vagy hanyagoljam?

Figyelt kérdés

Az egyik lány lakótársam duci. Hiába határozott személyiség, önbizalma nem sok van, ami a súlyával függ össze. Egyébként nagyobb szép arcú lány.

Szívesen olvas, regényeket.

Nekem van egy könyvem, amit egy duci nő írt. A könyv segít elfogadni magunkat, ad pár trükköt hogy mivel lehet nagyobb önbizalmunk. Nem csak duciknak való, hanem általában mindenki tudja használni hogy jobb életet éljen, de vannak benne direkt a duci testképpel foglakozó dolgok is.

Nem tudom mennyire fogadná örömmel ezt a könyvet, vagy hogy mennyire olvasná szívesen. Ugye más jellegű könyveket olvas, meg egyáltalán a súlya miatt, hogy mit szólna.

Szerintetek, megvegyem neki?

Pl karácsonyra most odaadhatnám.

Bár kpnkrétan nem akartam neki karácsonyra adni valamit, csak ez a könyv nagyon piszkálja a fantáziámat, hogy hasznára lehetne és ha ennyivel segíthetek neki, akkor örömmel teszem.

2017. nov. 1. 17:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
egyébként nekem az tűnt fel a kérdésben, hogy a lakótársa vagy, nem a testvére. volt egy évfolyamtársam az egyetemen, nem is beszélünk azóta, akivel jóban voltam, de olyan volt mint te, azt hitte, az élet minden területére beleszólhat. össze akart hozni valakivel, meg ilyenek.
2017. nov. 2. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!