Duci lányok szerintetek ez jó ajándék, vagy hanyagoljam?
Az egyik lány lakótársam duci. Hiába határozott személyiség, önbizalma nem sok van, ami a súlyával függ össze. Egyébként nagyobb szép arcú lány.
Szívesen olvas, regényeket.
Nekem van egy könyvem, amit egy duci nő írt. A könyv segít elfogadni magunkat, ad pár trükköt hogy mivel lehet nagyobb önbizalmunk. Nem csak duciknak való, hanem általában mindenki tudja használni hogy jobb életet éljen, de vannak benne direkt a duci testképpel foglakozó dolgok is.
Nem tudom mennyire fogadná örömmel ezt a könyvet, vagy hogy mennyire olvasná szívesen. Ugye más jellegű könyveket olvas, meg egyáltalán a súlya miatt, hogy mit szólna.
Szerintetek, megvegyem neki?
Pl karácsonyra most odaadhatnám.
Bár kpnkrétan nem akartam neki karácsonyra adni valamit, csak ez a könyv nagyon piszkálja a fantáziámat, hogy hasznára lehetne és ha ennyivel segíthetek neki, akkor örömmel teszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!