Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit vegyek neki?

Mit vegyek neki?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel már egy ideje ismerjük egymást, de még hivatalosan nem jöttünk össze, csak randizgattunk, megfogta a kezemet film közben, öleléssel köszöntjük egymást meg ilyenek. Hamarosan szülinapja lesz, de nem tudom, hogy mit vegyek neki, vagy hogy egyáltalán vegyek bármit is. Ő most lesz 20 éves, én 16 vagyok. Hobbijai közé tartozik a sport és a fotózás. Tanácsokat szeretnék kérni, hogy most mit kéne tennem ebben a helyzetben és lehetőleg mindenki tüntesse fel a nemét és az életkorát. Előre is köszönöm a válaszokat!

2017. aug. 24. 13:28
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

En a helyedben csinalnek neki valami apro dolgot es egyedit, es inkabb nem tul romantikusat. Pl valami kulcstartot valami olyan felirattal, ami szamara sokat jelenthet. Egyszer hasonlo szituban egy pasinak csinaltam ilyet, egy apro, kupaknyi meretu palackba tekertem egy papirt,amire egy idezetet irtam a talalkozasrol (hogy nem veletlen), es kulcstartot csinaltam belole. Ilyen kis palackot hobbi boltban lehet kapni. Erdekes volt, mert csak fogpiszkaloval, nehezen tudta kiszedni a "palackpostabol" az uzenetet :)

27N

2017. aug. 25. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!