Ha lehetne egy utolsó kérdésed a halálod előtt, mi lenne az? Kinek tennéd fel?
#4 vagyok:
ha lehetne halálom előtt egy kérésem, akkor túl sok opció van...
sajnos a családom szét hullott, hülyeség lenne olyanra kérni őket, hogy legyenek jobb kapcsolatban, ez inkább lelki zsarolás lenne
párkapcsolatban sikertelen vagyok eddig sajnos, azon a napon már ez mind1 lenne
életem egyik legnagyobb célja is semmissé válna számomra másnapra, de talán arra kérném meg az alkalmas személyt, hogy az én szellememben vigye tovább amit felépítettem, ne a pénz motiválja, segítse másokat azzal a projekttel, támogassa őket
és talán azon a napon megmutatnám azt amit rejtegetek...azt, hogy mit miért teszek és hogyan, mondhatni kiadnám magamat, hogy életem nagy művét a saját szellememben lehessen tovább vinni
lehet munkamániásnak tűnök, de leírnám miket szerettem volna még megvalósítani és szeretném ha azokat megtenné nekem
de ez a jövő, a projekt még eléggé gyerek cipőben jár és meghalni sem tervezek :D
Köszi a hosszú választ! :)
"Miért dörzsölik össze a legyek az első pár lábukat?"
Gondolom, valami rovarszakértőtől vagy biológustól kérdezném.
Vagy hogy miért görbe a banán, de azt Istentől.
nem kérdeznék, minek?
viszont megkérném a férjemet, hogy nagyon vigyázzon a kisfiunkra.
"Miért dörzsölik össze a legyek az első pár lábukat?"
Az nekik olyan, mint amikor a kisgyerek tortát eszik, csupa tortás kezük arcuk, és körbenyalja. A legyek a lábukkak érzik "ízt", kóstoló a szagot, olyan mielőtt megszagolod az ételt fogyasztás előtt.
Vagy hogy miért görbe a banán, de azt Istentől.
Mert nincs gerince.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!