Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti voltatok már úgy, hogy...

Ti voltatok már úgy, hogy boltba sorba előttetek is vannak és mögöttetek is, és épphogy elfértek, és aztán jön egy csaj aki köztetek akar átmenni?

Figyelt kérdés
Csak álltam, és kamilláztam, hogy nem igaz, hogy nem látja, hogy be vagyok szorítva.
2017. okt. 28. 12:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Volt, kiálltam a sorból és udvariasan átengedtem.

Szerintem felesleges ilyen apró dolgokat túldramatizálni :D

2017. okt. 28. 13:23
 12/19 A kérdező kommentje:

Pacifista vagyok. :)

Inkább a gyereket védtem, hogy ne neki menjenek a vásárlók, ezért engedtem előre őket az apukával, a mögöttem lévő néni se vette észre, hogy rám tolta a kocsit.

De mikor újabb pénztárt nyitottak, akkor is láttam már, hogy jobb ha ott maradok, ahova beálltam, csak elengedtem a tömeget, hogy át tudjanak menni a kettes pénztárhoz aztán újra beállt az én sorom.

De mögöttem is várakoztak még, szóval megszorulva nem tud mit tenni az ember, csak előveszik a matekot és kicentizi a lépéseit, ha már így viselkednek bizonyos emberek.

Leblokkoltam, de szerintem hiába mondtam volna neki, hogy moccanni se tudok, te még vásárolsz, én már sorba állok, menj a sor mögött ki.

Egyenesen a tömegbe, nem érdekelte.

2017. okt. 28. 13:27
 13/19 A kérdező kommentje:
"Előveszi a matekot" szerettem volna írni. Javítva, mert az ujjaim ugyan most vittek GPS-t csak fáradtak. :)
2017. okt. 28. 13:29
 14/19 A kérdező kommentje:

11-es nem tudtam kilépni a sorból. Nem dramatizálom, csak az itteni emberek reakciójára vagyok kíváncsi, hogy ki hogy oldotta volna meg ezt a helyzetet.

Én nem szoktam itt sopánkodni, én csak tanulok itt különböző emberek véleményeit olvasva.

Kíváncsi vagyok kinek milyen az EQ szintje egy szimplának tűnő helyzetben, ami lehet nem is szimpla.

2017. okt. 28. 13:33
 15/19 A kérdező kommentje:
Amúgy hölgy vagyok én is, de igyekszem minden helyzetben udvariasan elengedni olyanokat, akik menni akarnak, de itt nem tudtam mit csinálni, ő meg lesz.ta, hogy én hogy vagyok.
2017. okt. 28. 13:41
 16/19 A kérdező kommentje:

Volt már, hogy betegen kényszerültem előre engedni egy párt, mert a pénztáros azt mondta, hogy őket mindenki előre engedi, és tény hogy csak egy csokijuk volt nekem meg több cuccom, de nem voltam túl jól, és a mobilom is befagyott, én meg pulzus problémákkal, nehéz cuccal várakozzak.

Nem probléma nekem se ha nincs gondom, de amikor én is úgy vánszorgok, akkor minél előbb haza akar érni az ember, hogy beeshessen az ágyba.

2017. okt. 28. 13:46
 17/19 A kérdező kommentje:

4-es köszönöm a kedves megértő véleményed. Nem nem vagyok se gazdag, se kis királykisasszony, aki egy várkastélyban él.

Sőt nem is szeretnék semmilyen formában királyi vérvonalhoz tartozni, se a sznob világba, akikről te írsz.

Szeretem én takarítani a környezetem, és nem félek a szerelési munkákban is segíteni, pl. lefolyó tisztítás vagy számítógép pormentesítése...stb

A többi véleményedre már válaszoltam előző válaszaimban.

Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek. Tanultam újra.

2017. okt. 28. 14:41
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem kell magyarázkodnod kérdező.

Sokan bunkók. Ha ez vigasztal engem napi szinten érnek atrocitások "jónőktől", fellöknek, átnéznek rajtam, nekem bsszák a táskájukat, stb. én is nő vagyok.

De férfiak is ugyanúgy. Kérem, köszönöm, elnézést nincsen.

Barátomon is látszik, hogy kedvesebb fajta, és ezt a bunkók megérzik, neki mennek. Amúgy én már sokszor annyira idegbeteg leszek, és elegem lesz, hogy beszólok, legutóbb két cigiző tahónak, hadonásztak a cigivel az arcom irányába.

2017. okt. 28. 14:48
 19/19 anonim ***** válasza:

Mondjuk amikor fél óráig áll a sor valamiért, és már a huszadik ember dönt úgy, hogy az ötven sorban álló közül pont én fogok arrébb mászni, azt én se szeretem. De nem is nagyon járok nagy boltba, mert ott tömeg van meg tolongás.

Ennél viszont szarabb, amikor a buszon állsz és jönnek fel, és hátrébb húzódsz, hogy elengedd (kb. kisujjal kapaszkodva, fél lábon), erre kényelmesen megáll az így felszabadult helyen :D

2017. okt. 29. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!