Sok ilyen emberrel ismerkedtem meg különböző helyeken és nagyon elgondolkodtató volt..
Mert ugye ha a hétkönapi ember azt hallja, hogy drogos, rögtön egy lecsúszott, élettelen senkire asszociál.
2017. okt. 25. 18:41
1/10 anonim válasza:
A lecsúszott, élettelen senkik is drogoznak.
Szerintem épp az intelligenciához semmi köze a dolognak.
Akinek olyan az élete, az nagy valószínűséggel nyúl valami szerhez, ami segít megkönnyíteni azt.
Vannak persze, akik divatból, buliból kapnak rá, de az olyat pont nem nevezném intelligensnek :)
2017. okt. 25. 18:55
2/10 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Amit te leírsz, azt drogkarriernek hívják. Lehet, h intelligens emberként kezdi az ember a szerhasználatot(mondjuk úgy, h intelligens, de rossz önismeretű, ezért gyenge) aztán -ahogy te fogalmazol- élettelen senkivé válik az illető egy idő után.
Gondolkodj el ezen a lehetőségen is.
2017. okt. 25. 19:13
3/10 anonim válasza:
Van úgy, hogy a közössége nem érti a gondolkodását - mer tokos -, így ő meg nem leli a helyét se ott, se a világban, és egyszer kipróbálja. Majd lehet, hogy folytatódik az út lefelé...
2017. okt. 25. 19:36
4/10 anonim válasza:
Én havonta egyszer szoktam amikor otthon vagyok. Fű, eki, spuri, alkohol. Viszont nézd meg, hogy az alkoholtól hogy kifordulnak magukból az emberek. Agresszió és társai. És teljesen legális. Még az ekitől mondjuk csak boldog vagy. Még én is, pedig nagyon boldogtalan vagyok a hétköznapokban. Én azt mondom, hogy nincs vele baj, amíg az ember a kezében tartja a dolgot. Akkor a gáz ha már függ tőle. Úgy állítják be a drogokat mintha az olyan rossz lenne olyan emberek, akik sosem próbálták. Tehát azt sem tudják miről beszélnek. Ezek a drogok semmi mást nem csinálnak azon kívül, hogy olyan receptorokat indítanak be az agyban, amik egyébként is jelen vannak, csak tudatosan nem vagy képes beindítani.
2017. okt. 26. 07:01
5/10 anonim válasza:
Mert a drog is lehet olyan, mint az alkohol.
Alkalmanként pár pohár bor nem vészes.
Ugyan ez igaz a drogra is.
Annyi, hogy ugye a kultúrált fogyasztást annyira nem veszed észre, mint a szélsőségeket.
2017. okt. 26. 08:21
6/10 anonim válasza:
Mi az hogy drog? Alkohol, THC, gomba, heroin, kokain, meszkalin?
2017. okt. 26. 10:08
7/10 anonim válasza:
Egy rossz trip az LSD-től az igazán kemény dolog!!!
2017. okt. 27. 02:32
8/10 anonim válasza:
Az intelligencia nem azonos az értelemmel. Az értelem annyi, hogy a valóság és a gondolataim összeérnek. Ha csak intelligens valaki akkor sok minden járhat a fejében, de sötétben tapogatózik csupán, és kompenzálandó kell neki egy intenzív fizikai, érzéki hatás, amit a drog nyújt számára, másnak a szex, és vannak munkamániások is. Önismeret.
2017. okt. 27. 16:25
9/10 anonim válasza:
Mert ez a lecsuszott elettelen senki image egy propaganda... hogy elrettentsenek mindenkit a drogzastol de teny hogy nem annyira sulyos a dolog mint ahogy ezt meselik. Jo sok az igazsag benne mert dizajner drogok meg a massziv kemeny drogosok azok bizony csunya dolgok. Alkohol is kepes am csunya dolgokra de ugye tudjuk hogy lehet esszel inni es igenis drogozni is lehet esszel (alkohol is ugyanolyan drog mint a tobbi) nyilvan nem heroinra gondolok. Nagyon nem mindegy mit hogyan es milyen gyakran. Ha alkoholt osszelehet egyeztetni az elettel akkor a fuvezest is osszelehet esszel
2017. nov. 7. 20:59
10/10 anonim válasza:
drogozni olyan, mint rájönni, hogy a szuperképességed az emberek életérzését megtapasztalni, úgy hogy közben nem teszel semmit
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!