A fiatal fiúk (20-26) miért drogoznak/füveznek? 16/L
Úgy vettem észre hogy nagyon sok ebben a korban lévő fiú használ valamit.
De nem azért mert mondjuk szegények mert a legtöbb jo moduu...
Miért csinálják?
Nincs semmi tervük a jövőre nézve ezeknek az embereknek?
Es azt elhiszem h jo erzes, de miért nem tudjak abba hagyni?
Nincs semmi az életükben ami ugyanazt az erzest nyújtana?
Ja es ezeknek miért nincs barátnőjük? Mert a legtöbbnek nincs
Lányok is drogoznak, de gondolom provokatív kérdést szerettél volna írni, ezért tetted fel így.
Amúgy meg rengeteg oka lehet, miért drogozik valaki, divat, rossz társaságba keveredett, mentális problémák(pl.: depresszió), és hát persze a valóság sivár és kiábrándító, ráadásul ha tele van kudarcokkal, akkor beszívva sokkal könnyebb elviselni, egy LSD trip-pel pedig pláne nem veheti fel a versenyt.
Nem ez nem egy provokatív kerdes!
Csupán érdekel
Ne általánosíts.
Ez semmi ilyen konkrét és barom dologgal nem függ össze.
Ezek komplexumok. Sok ezer dolog együttes eredménye miatt csinálja mind.
Sokuk nem akarja abbahagyni.
Megint egy álatlánosítááás és még 1, mert sokuknak van, sokuknak nincs.
Szia. 21 éves srác vagyok és mindig mikor találkozok legjobb haverommal füvezni szoktunk. Ez havi 1-4 alkalom, sajnos munka miatt ritkán van alkalmunk találkozni. Meg ha nagyon ki vagyok már munkától, vagy csak nem tudok elaludni akkor is füvezek. Szóval havi 8-10 szál füves cigit szívok el.
Miért csinálom?
-Mert jól esik. Bekapcsolom family guyt, kajálok és nevetek. Aztán alszok egy nagyon jót. Vagy ha találkozok legjobb haverommal, akkor elszívjuk a cigit, kikapcsolunk, nevetünk, mesélünk sztorikat kivel mi történt.
Nincs semmi tervem a jövőre nézve?
-Kocsimat 1 éve vettem, akkor az volt a célom, most egy lakásra gyűjtök. Nem egy kertes házra, hanem van egy 4 emeletes épület, és azon belül vennék lakást. Nekem tökéletes lenne, komoly kapcsolatot még nem szeretnék.
Miért nem tudom abba hagyni?
-Mert nem is akarom. De előfordult már hogy anyagi okok miatt kihagytam 3 hónapot. Semmi bajom nem volt, mert a fű nem okoz függőséget.( fizikait nem okoz, szellemileg meg nem vagyok gyenge)
Nincs semmi az életemben ami ugyan ezt nyújtaná?
-Nincs semmi más, ez egyedi érzést ad.
És nekem miért nincs barátnőm? (Mellesleg a kérdésedben az "ezek" kifejezés elég bunkó, de mindegy)
-Mert nincs rá szükségem. Szeretem élvezni az életem, nem szeretnék ilyen fiatalon komoly kapcsolatot.
Egy 21 éves füves voltam, 5 éve füvezek. Remélem értékeled a válaszomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!