Hogyan kezelitek azt, ha valaki bunkó, igazságtalan (a többi lent) veletek?
Figyelt kérdés
Mondok példát: beszélgettünk 3-an, valamit hozzá szerettem volna fűzni a támához, és az egyik tagja a beszélgetésnek leugatott, bunkón, hogy mit tudok én a témáról, minek magyarázok. Ha kivárta volna a végét, akkor megértette volna, mit szerettem volna mondani de fél mondatnál megszakitott, és szó szerint lehordott, hogy hülye vagyok. Végül befejeztem a mondatot, és kimentem a helyiségből. Én azért nem tudom elviselni az ilyet, mert a családomban sokat kaptam belőle, sok évig, és már tényleg nincs erőm ezekre. Ha valaki oktalanul, figyelembe nem véve az erőfeszitéseimet, lehord, bunkózik velem, akkor annak hátat forditok.2017. okt. 22. 13:02
1/4 anonim válasza:
Nem érdemes az ilyenekkel foglalkozni. Legyen bunkó, ha annyira akar, csak a saját szegénységi bizonyítványát mutatja fel vele...
Jól teszed, ha hátat fordítasz az ilyeneknek, mivel annyit sem érnek, hogy a lelkedre vedd a dolgot.
2/4 anonim válasza:
Bohócnak nèzem piros nózival, idióta vicces tekintettel, ami azt èrezteti velem, hogy ő a hülye. Szines hajjal, sminkekve, pöttyös ruciban. Nèha nehèz elfolytani a röhögèst ha valaki alantasan viselkedik velem. Nèha el is nevetem magam, de hát kapja be. ;)
4/4 anonim válasza:
Hát kedves kérdező teljesen egyetértek a szemléleteddel.
A saját szokásom annyi hogy mindenkivel illően, tisztelettudóan viselkedem. De ha valaki ennek ellenére
kötözködik, és a távozására kérő, szolgáló, szép szóra nem hallgat. Akkor azt a személyt kegyetlenül kiosztom, akár erővel is. Egyébként az hogy otthagyod az is kitűnő megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!