Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kértél már el vendégkönyvet...

Kértél már el vendégkönyvet azért, hogy megdicsérd valaki munkáját? Ha igen, milyen helyen és miért?

Figyelt kérdés
2017. okt. 22. 12:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"A Vásárlók könyve nem csupán panaszkönyv, hanem észrevételeink, javaslataink megtételének helye is."

Tehát javaslom, hogy soha a mainál rosszabb sült keszeget ne készítsen.

:DDD

2017. okt. 22. 13:22
 12/12 anonim ***** válasza:

Én még sosem tettem így (akkora sérelem sehol se ért, aminél kevésnek éreztem volna a helyben közlést), de mikor étteremben dolgoztam, megtörtént.

Egy úr elkérte a könyvet, mert nem volt megelégedve valamivel. Munkatársnőm kivitte neki. Az én asztalomnál egy család vacsorázott, épp akkor vittem ki az italokat, a kislány (alsó tagozatos lehetett) kérdezte a szüleit, hogy mi történik, elmagyarázták neki, hogy a vásárlók könyve arra való, hogy panaszokat, észrevételeket írjanak bele. Megkérdezte a kislány, hogy ő is kikérheti-e. Szülők próbálták lebeszélni, de az a protokoll, hogy ha valaki kikéri, akkor kötelező odaadni, szóval kivittük. Azt írta bele, hogy nem tetszett neki, hogy végig szépen kell ülni, de az étel nagyon finom volt, és rajzolt bele egy virágot :D "Kivizsgálta" az illetékes az ügyet, annyit írt egy levélben, hogy köszönjük az észrevételt, reméljük, máskor is jön. Nekünk feldobta a napunkat :D

2017. okt. 22. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!