Ti támogatnátok azt hogy a készpénzt megszűnjön? Ha lenne egy ilyen bejelentés hogy beszüntetik hogy fogadnátok, s nagy többség hogy fogadná?
Annyi hátránya van, hogy ha mondjuk csak bankkártyán lenne a pénz, akkor ha ellopják, akkor mindent elveszíthet, előnye, hogy kp.-t nem tudnának lopni.
Szerintem egyes boltoknak ez nem lenne kifizetődő, jó megoldás.
Nekem tetszene.
Én támogatnám, amennyiben tényleg zavartalan lenne minden bankkártyás fizetés és egyéb. Értve ez alatt:
- ha ellopják az irataimat és a kártyát, és bejelentem/visszavonatom a kártyát rendesen, akkor ne 20x kelljen elmennem a kormányablakhoz és a bankba felváltva azért, hogy le tudjak venni a számlámról pénzt. Volt ilyen alkalom, soha többet... szarul tájékoztattak többször is a bankban és a kormányablaknál is, a hócipőm tele volt vele.
- mindenhol vezessék be a terminált, és akadálytalanul lehessen használni (és igen, a pizzaszeletesnél meg a kínai boltban is)
- az szimpi, hogy minden fizetés visszanyomozható, így nincs olyan, hogy "hát kapsz még zsebbe vmennyit, de lehet, nem az egészet egyszerre"
- külföldön mindenhol lehessen fizetni forintszámlával is
- a pénznyomtatásra fordítható pénzt értelmes dologra használják fel minden országban, nálunk pl. ne az újabb stadionra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!