Ilyet lehet csinálni?
Figyelt kérdés
Lehe ez nem ide tartozik de nem találtam rá kategóriát. Ezt jogilag megtehetem ? Lényeg annyi hogy elég csúnyán átvert az autós oktatóm és lenyúlta minden pénzem. Elég hosszú sztori ha valakit érdekel elmondom. Voltam pár ügyvédnél és hát azt mondtak mivel sajnos nincs túl sok bizonyíték ezért nem biztos hogy jól jönnék ki. Mivel anyagilag sajna nem állok jól egy jó ügyvédre nem telik. Ezért kiakarom szórólapozni az egész várost hogy vigyázzanak vele az emberek valami olyan szöveggel hogy “Nekem már ellopta a pénzem nehogy a tiédet is ellopja !” . És végül is tényleg nem lenne rágalmazás mert megtették.2017. okt. 19. 11:03
1/5 anonim válasza:
inkább a neten terjeszteném
amúgy amíg nem tudod bizonyítani addig rágalmazásért feljelenthet és meg is nyerheti, hisz nincs bizonyítékod
2/5 anonim válasza:
Ennyi erővel inkább banán a kicsi kocsija kipufogójába minden nap vagy símaszk és "elbeszélgetés" egyik este:D
Érdekes a lopás vádja, mert e személlyel sűrűn találkoztál...vélhetően.
Ha nyugta nélkül adtál pénzt..."tanulópénz" részedről.
Amennyiben zsebezés van részéről, akkor indítsd el egy barátod rejtett kamerázva felé, akit nem ismer és teremtsen "meglopási" helyzetet...
3/5 A kérdező kommentje:
Ez olyan történet hogy én elkezdtem de kimentem külföldre hazajöttem hogy letegyem mert már csak par óra hiányzott szám szerint 6 kifizettem neki egy összegbe és vettem tőle 10 plusz órát levezettem vele 6 órát lett volna meg 10 oram de úgy tett jól megy az már nem kell vissza adja a pénzt és visz vizsgára is erre a vizsga napján eltűnt a pénzem meg nem adta vissza. Mivel úgy tudtam hazajönni hogy utolsó pár hónapban ő meg annyira el is húzta hogy le is járt.
2017. okt. 20. 16:40
4/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem vagyok túl erős 41kg nő létemre :) ahhoz hogy megverjem haha
2017. okt. 20. 16:41
5/5 anonim válasza:
Akkor ennyi volt, ha nincs "nevelő ismerősöd"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!