Mi ez a szokás? Telefon hatlapjára teszik a buszbérletet és úgy tükör elott fotoznak? Ez mi?
Figyelt kérdés
2017. okt. 18. 20:41
1/6 anonim válasza:
Ez két külön szokás, nincs közük egymáshoz.
Baromi sokan hordják a BKK-bérletet a telefonjuk átlátszó tokja alatt, mert praktikus: a telefon úgyis kéznél van, így ha fel kell mutatni a bérletet, nem kell kutatni utána a zsebekben, táskában.
A másik meg a tükörben fotózás: a telefonok hátlapi kamerája általában jobb minőségű, és ilyen módon távolabbról is tudják magukat fotózni, nagyobb képkivágással, teljes alakosan.
(Én bizonyos okokból egyiket sem csinálom, de sokan mindkettőt egyszerre.)
2/6 anonim válasza:
A buszbérlet a telefontokban egy praktikus szokás, mivel a mobil mindig nálad van, nem kell bogarászni a bérletet a táskából, ha kéri az ellenőr. A tükörben fotózkodás egy béna, hülye szokás ami sokaknál berögződött. Ezek szerelemgyereke ez. Az más kérdés, hogy szerintem igénytelen így a kép, de akik ilyet készítenek azoknak mindegy.
3/6 anonim válasza:
Elsővel szinte egyszerre írtuk, nem akartam "másolni";)
4/6 A kérdező kommentje:
Koszi😊 Màr értem
2017. okt. 18. 20:56
5/6 anonim válasza:
A telefon nem kéznél van, hanem a sok degenerált függőnek állandóan kezében, ezért ott a bérlet, nehogy le kelljen tenni már azt a sz@rt:DDD...szánalmas, nem praktikus.
6/6 anonim válasza:
Én is így gondolom, ahogyan előttem leírták, viszont azt nem szabadna elfelejteni, hogy a bérlet önmagában nem elfogadható. Csak érvényes személyi igazolvánnyal együtt, vagy bkv igazolvánnyal fogadják el. Az más kérdés, hogy az ellenőrök többsége ez is lekakilja... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!