Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Instant telekocsi, beülnél...

Instant telekocsi, beülnél mellém egy útra? F

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hosszabb útra megyek, unatkoznék közben, mert senkivel sem tudnék beszélgetni. Ám útközben látok a buszmegállóban valakit. Mondjuk téged. Megállok, megkérdezem, hová mész, hátha el tudlak vinni egy darabon. Ha meggyőzlek arról, hogy mindezt hátsó szándék nélkül és ingyen, beülnél mellém? Magyarország egyik népautójából egy közepesen rossz állapotban lévő gépjármű. Tisztán és karban van tartva, de nem az a kifejezett prémiumkategória.

2017. okt. 16. 20:14
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
#6 helyett #4-nek szólt.
2017. okt. 16. 21:56
 12/16 anonim ***** válasza:
Hát de beszélgetni akarsz. Gizi néni meg Béla bácsi tuti sokkal közlékenyebbek és beszédesebbek, mint én, mindenhez van egy-két jó szavuk, míg én csak csendben bólogatnék és alig várnám, hogy hazaérjek...
2017. okt. 16. 22:18
 13/16 A kérdező kommentje:
Csinálhatjuk azt is, amihez neked lenne kedved. :) Nem rosszra gondolni, odaírtam a leírásba is!
2017. okt. 16. 22:31
 14/16 anonim ***** válasza:
Még a vak is látja, hogy ebből egy szánalmas csajozási kísérlet sülne ki. Mivel én férfi vagyok, ezért biztos nem engem választanál, de azért mondok véleményt. Idegen ember kocsijába nem ülök be. Ki tudja, hogy hogy vezetsz. Lehet, hogy 200 méterrel arrébb egy árokban kötnénk ki. Milyen kocsid lehet? Népautó és kicsi, valószínűleg egy swift, esetleg corsa. Na ezekből a típusokból a "közepesen rossz állapotú", az a majdnem szétesik az ember alatt. Szóval inkább megvárnám a buszt.
2017. okt. 17. 06:47
 15/16 anonim ***** válasza:

Ha szimpi lennél azt mondanám szálljál ki és sétáljunk egyet gyalog. Olyan helyen, ahol mások is közlekednek.

Ha nem, akkor meg szimplán csak jelezném, hogy imádok buszozni, úgyhogy hagyjál már...

2017. okt. 17. 08:31
 16/16 A kérdező kommentje:
#14 - Igen, Swift. A közepesen rossz állapot egy eltérű színű elemet, esztétikai hibákat, némi kívülről látható és nem látható rozsdát, illetve egy lassú tempónál rossz úton kopogó lengőkart jelent. A kérdés kiírásának napján 200 km-t mentem vele. Bízom benne, hogy valamivel csendesebb, mint a többi Swift. A tetőkárpit illetve a szőnyeg alatt és a csomagtérben plusz réteg szigetelések vannak. Fűt és ha kell, némiképp hűteni is tud, van benne légkondi. Nyáron az összes ülés és ajtókárpit takarítógéppel kimosva, szőnyeg szintén, megfelelő profilmélységű, évszaknak megfelelő gumik, 4-ből három felni új, stb. Lehetőségeimhez képest karban van tartva, de első látásra nem ez jön le.
2017. okt. 20. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!