Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért bámulnak az emberek?

Miért bámulnak az emberek?

Figyelt kérdés
Annyira kellemetlenül érzem magam tőle. Csúnya lány vagyok, de szerintem nincs rajtam semmi kifejezetten feltűnő. Mégis elég gyakran a pofámba bámulnak vagy végigmérnek, legtöbbször fiatal lányok és korombeli/valamivel idősebb fiúk és férfiak. Néha meg is fordulok, ha nagyon nézett valaki, és olyankor általában látom, hogy ő is utánam fordult.
2017. okt. 12. 15:48
 1/6 anonim ***** válasza:
43%
Ha csúnya vagy, gondolom azért néznek, mert nem hiszik el, hogy tényleg ennyire csúnya vagy. Magukban meg ezt mondják: Úristen ilyen van? De jó hogy én nem vagyok ilyen ronda
2017. okt. 12. 15:50
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok feltűnően csúnya, csak átlag-csúnya :D
2017. okt. 12. 15:55
 3/6 anonim ***** válasza:

"meg is fordulok, ha nagyon nézett, és olyankor általában látom, hogy õ is utánam fordult."

Nem lehet, hogy te kezdted el elõbb nézni õt? Mindketten ugyan azért bámuljátok egymást, õk is arra gondolnak "miért bámul ez engem??" Ha te is utána fordulsz másoknak, szerinted ez nekik nem fura?xD Õket is ugyan úgy zavarja, ha te bámulod õket és utánuk fordulsz...

2017. okt. 12. 16:16
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem szoktam másokat nézegetni, van jobb dolgom is. A szemem sarkából szoktam észrevenni, ha valaki bámul. Csak azok után fordulok meg, akik tényleg pofátlanok.
2017. okt. 12. 16:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Arra még nem gondoltál, hogy nem vagy annyira csúnya, mint hiszed?

Próbálj olvasni az arcokból. Néha látszik, hogy miért néznek meg (pozitív/negatív okból).

2017. okt. 12. 18:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy pont látnak benned valami vonzót.
2017. okt. 12. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!