Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Településen kívül, település...

Településen kívül, település szélén miért bámulnak az emberek amikor elmegyek mellettük?

Figyelt kérdés
Mondjuk amikor jönnek szemből biciklivel és én is azzal megyek éppen, vagy ott állnak valahol aztán végig bámulnak ahogy elmegyek ott előttük, ilyesmi helyzetekben. Normális hogy megbámulnak?
2017. jún. 19. 21:15
 1/8 A kérdező kommentje:
Hülyeség emiatt dührohamot kapni?
2017. jún. 19. 21:15
 2/8 anonim ***** válasza:
41%
Dekódolják hogy ismernek e vagy sem. Ha nem ismernek akkor meg mit keresel te itt biztos lopni akarsz,jobb ha megjegyez magának.
2017. jún. 19. 21:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Dührohamot kapni alapból hülyeség és felesleges, pláne ha nincs kéznél nálad nyugtató gyógyszeres szuri, amit beadhatsz magadnak. Hadd nézzenek, ember vagy, nem? Az embereket meg megnézik más emberek hogy mienek, aztán annyi! :-) Nem valami nagy agymenés... :-)
2017. jún. 19. 21:25
 4/8 anonim ***** válasza:
71%
#1! Mégis mi a jó búbánatról beszélsz? Aki bicajjal megy az már alapból lopni megy? Na nehogymá', azért nem most gyüttünk le a fáró'!
2017. jún. 19. 21:49
 5/8 anonim ***** válasza:
43%

LOL :D

Húú vaszki én nem településen, községben meg ilyen helyeken lakom, meg biciklizek, hanem megyeszékhelyen, gondolod itt különbek az emberek ? néz ki mindenki abból a hülye fejéből, meg bámulja a másikat mint egy ló ! Alá tudnák rúgni sokszor némelyiknek :D

2017. jún. 19. 22:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Köszönni persze azt nem tudnak.
2017. jún. 19. 22:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát ha valami kis falu, akkor lehet, hogy épp az volt a hét nagy eseménye arrafelé, hogy arrabiciklizett egy idegen :D
2017. jún. 20. 04:26
 8/8 anonim ***** válasza:

Engem is mindenhol megbamulnak ha biciklivel járok. Kiváltképpen a középkorú férfi sofőrök de meg nem jöttem rá miért. A nők biztosan a vezetésre koncentrálnak :D

21F

2017. aug. 20. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!