Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a Balián névről?

Mit gondoltok a Balián névről?

Figyelt kérdés
B betűvel kezdődő vezetéknévhez?

2017. okt. 12. 00:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy te, hogy az elefánt jut az eszedbe a Benjámin névről? :D Tudom, nem tartozik a kérdéshez.

Nekem nem tetszik a Balián név. Nekem túl bizarr.

2017. okt. 12. 15:40
 12/20 A kérdező kommentje:
25 vagyok. Mikor általános iskolás voltam, ment reggelente a Benjámin, az elefánt. :D
2017. okt. 12. 16:30
 13/20 anonim ***** válasza:
48%

és te fogod használni a nevet vagy a fiad? Neked kell majd gyerekként szembenézned azzal, hogy a többiek basztatnak a fura neved miatt vagy a fiadnak?

Oké neked a Botondról a botsáska jut eszedbe, közben pedig egy divatos és teljesen jó név. Aranyos a becézése (Boti) és a hivatalos forma is teljesen jó.

Nem azt mondom, hogy Botondnak kell lennie, de húzd ki a fejed a seggedből és a gyerek életét is nézd már.

Én sem fogom elnevezni Luke-nak a fiamat, mert szeretem a Star Warst.

2017. okt. 12. 17:56
 14/20 A kérdező kommentje:

13!

Szia!

Tisztázásképpen: csak elméleti a kérdésem.

Egyébként a Botond szerintem irtó hülye név, ha nem lenne a Pixar film, akkor a bot szó jutna eszembe róla. Ennyi erővel: Kövönd. Nem is értem, hogy lett ennyire népszerű. A Leventét meg a Szabolcsot még megértem, de ennyi erővel a Taksony se rossz, azt mégsem adják senkinek. Bár a Botond divatba jövetele jó példa. Ebből kiindulva akár a Balián is lehet egyszer top20-as név. Csak akarni kell! :)

A Luke egyébként nem hiszem, hogy anyakönyveztethető. A Balián az!

2017. okt. 12. 18:20
 15/20 anonim ***** válasza:
62%
A luke is és ahogy a vödör is.
2017. okt. 12. 18:25
 16/20 A kérdező kommentje:

[link]

Se Luke, se Vödör.

2017. okt. 12. 19:21
 17/20 anonim válasza:
100%
Balián nem rossz, de nekem a Belián jobban tetszik nálunk listás név:)
2017. okt. 12. 19:27
 18/20 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik, de meg lehet szokni.
2017. okt. 13. 09:44
 19/20 anonim ***** válasza:
Nekem kicsit olyan mintha elirtad volna a Balintot, de amugy tetszik, es legslabb egyedi, nem lesz megegy ilyen osztalytarsa az tuti. Szerintem jo, adhatod neki nyugodtan, es viselheto is
2017. okt. 13. 23:56
 20/20 anonim válasza:
Nem mostani a poszt. A férjem választotta a Baliánt a fiunknak, mivel ismeri a történelmi hátterét. Nekem is tetszett és hozzácsaptam egy Geráltot. Így lett Balián Gerált az ország legmenőbb kiscsávója. A Boldizsárral, Benjaminnal és Botonddal a világból ki lehetne kergetni. A lányunk Natasa Viktória. Szerintem menő egyedi nevét adni, jó nem mind nyerő, de hiszem ezzel a névvel élni inkább áldás lesz neki 😁
2022. nov. 8. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!