Mit gondoltok a Balián névről?
Fiu vagy lany? A nev maga tetszik nekem, de nem tennem tonkre a gyerek eletet olyan nevvel, ami miatt cikizhetik.
Inkabb legyen Botond vagy Balázs.
Kevésbé(?!) ismert világtörténelmi név.
Éppen eért, ha én nevezném el így gyerekem, választanék mellé még egy, mindenki által ismert utónevet.
Az eddigi kommentek bizonyították, hogy sokan nem hajlandók megkeresni a neten a név eredeti viselőjének kilétét, nem várható el, hogy a mindennapi életben bárki első hallás után megtegye.
Köszönöm a válaszokat!
Az általatok ajánlott B betűs nevek nem tetszenek. Egyedül a Béla, az jó! A Botondról nekem mindig Botond, a botsáska jut az eszembe, a Benjáminról pedig az elefánt. A Boldizsár feka név, a Balázs túl "divatos" és szintén ronda zs betűs.
Még sosem hallottam ezt a nevet, de el tudom képzelni, hogy ha valami celeb így nevezi el a gyerekét, akkor ugrásszerűen nőne a népszerűsége, mivel a hangzásában nincs semmi furcsa, összecseng a ma használatos keresztnevekkel. Annyi a különbség, hogy nem terjedt el.
Kicsit olyan, mintha a Balázs és az Adrián nevek fúzionáltak volna. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!