Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Internetes társkeresés alatt...

Internetes társkeresés alatt ki lehet szűrni ha valaki pszichopata?

Figyelt kérdés
Azt gyanítom arról a férfiról akivel ismerkedem. Ugyanis még nem találkoztunk, de már olyanokat ír nekem, hogy ő megbecsülne engem, meg hogy csak én érdeklem őt. Még szívecskéket is küld. Meg volt olyan hogy írtam neki valami dologról, amit most nem részleteznék, és azt írta itt lenne az ideje belevágnom. Meg hívogat, ha ő ráér beszélni, hogy menjek Facebookra. Meg dicséri magát, hogy ő egy jó ember, akit sokan kedvelnek, és jó híre van ott ahol él. Szerinte a volt barátnői szemetek, akik megcsalták őt. Meg volt egy lány egy randin, aki szerinte elvárta volna, hogy mindent fizessen neki. Meg olyat is írt már nekem, hogy ő rá más lányok is ráírnak, de őt csak én érdeklem. Mosolyjellel azt is írta hogy engem rövid pórázra kellene kötni.
2017. okt. 11. 09:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Egy pchiopata lehúzta a válaszom, ejnye-bejnye.

Csak majd ne mond, hogy nem szólt senki, mert amikor taliztok, és szerelmet vall, igencsak késő lesz, s belédvág, ha nem fogadod el a szerelmét.

Irj rá Adam333, neki volt dolga sok pszichopatával, akik lelkileg kínozták őt.

2017. okt. 11. 21:43
 12/12 anonim válasza:
Az ilyet még melegében ott kell hagyni, tipikus bort iszik vizet prédikál típus.
2017. okt. 19. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!