Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Belieberek, ti mit gondoltok?

Belieberek, ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés
A lényeg az, hogy Justint nagyon, de nagyon sokáig utaltam. Valahogy a barátnőmmel elkezdtünk beszélni róla és videókat nezni róla, és eleve nagyon helyes. Viszont miután mélyebben megismertem 0-24-ben őt nézem. Beleszerettem, igazából nem ő az első szerelmem, Justin inkább plátoi. Mégis olyan közel érzem magam Justinhoz ... szenvedek néha az érzésétől mert nem találkoztatok soha vele, max. elmehetek egy koncertjére. Sokat sírtam miatta és mikor nagyon rossz kedvemben voltam, véletlenül leejtettem egy poharat. A szilákokat a kezemben tartva erős késztetést éreztem hogy megtegyem ... Végülis nem igazán tettem meg, csak karcolásokat. Egy nap többször is csekk ólom hogy nem tettek fel róla új képet, hírt, videot. Csak annyi a kérdésem. Őszintén. Szerintetek mit csináljak, mit tennének esetleg mit gondoltok erről. Van egyáltalán más is aki így érez?

2017. okt. 9. 22:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ne aggódj! Időben majd jönni fog egy aranyos,kedves fiú, akibe beleszeretsz és elfelejted :) de látszik hogy nagyon szereted és kívánom hogy legalább egyszer az életben legyen esélyed látni :) sok sikert!
2017. okt. 11. 22:52
 12/14 Bihar Valatonon ***** válasza:
Elmész egy óvodába minden második kisgyerek úgy néz ki mint bíborka....ha bevállalós vagy le is smárolod őket aztán bezárnak egy gumiszobába ott meg a falra kirakhatod az életnagyságú képét azt meg megerőszakolhatod
2017. okt. 12. 00:10
 13/14 anonim válasza:
Figyelj én is nagyon nagy Belieber vagyok. Már több min 6 éve ő a példaképem! De talán egy kicsit túlzás, hogy miatta bántod magad vagyis azért mert annyira szereted. Én is egyszerűen IMÁDOM Justin egész lényét, de te is tudod, hogy istenigazából ő neked és kb az összes Beliebernek ő egy plátói szerelem. Régen én is éreztem így,de minél régebb óta fogod szeretni, tisztelni és mellette állni majd te is rájössz a dolgok értelmére. Figyelj én melletted vagyok, ha rosszul éreznéd magad nyugodtan írj!
2017. okt. 30. 13:09
 14/14 anonim ***** válasza:

Szolitottal? Belieber vagyok.

Igen igy erzek kb. De igazabol ez kivsit beteges toled. Mar bocs.

De...

1. Millio ilyen lany van.

2. Mit akarna egy Kanadai swag gyerek magyar tini csitriktol? XDD

De majd egyszer elmulik :)

2017. nov. 23. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!