Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti is szoktatok néha futni...

Ti is szoktatok néha futni hazafelé?

Figyelt kérdés
Nekem 11 perc seta hazaig a megallótól es amikor már unom, h milyen lassan haladok elkezdek futni. Ez normalis? :D mas is szokott ilyet?

2017. okt. 8. 12:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Amikor ideges vagyok, akkor hazafele elkezdek spritelni úgy jó 3 percen át, aztán meg marad a szokásos tempó, ami gyors lépések sorozata.
2017. okt. 9. 21:26
 12/14 anonim ***** válasza:
Ez fura, én idegesen kb. sosem futok, csak ha nagyon jó kedvem van :D De az unalom vagy a késésben levés is jó motivátor.
2017. okt. 9. 21:52
 13/14 anonim ***** válasza:
Gyalog másfél perc a buszmegálló a háztól. Régen elég sokat buszoztam, akkor inkább a busz után futottam, mint haza. Mindig az utolsó pillanatban indultam mindenhonnan, ezért futnom kellett. Nyilván sokszor a futás ellenére is lekéstem a buszt. Imádok esőben vezetni, egy időszakban sokat vezettem, de egyszer sem esőben. Egyszer azonban szakadt az eső, na pont akkor, abban a pár órában nem volt kocsi. Leszálltam a buszról és beálltam a megállóba, hátha eláll az eső. 10 perc után még jobban esett mint előtte, úgyhogy kénytelen voltam hazafelé is futva menni. :D
2017. okt. 9. 22:27
 14/14 anonim ***** válasza:
Én mindig futva megyek haza, ha csak tehetem, ugyanis imádok futni! :D
2020. aug. 20. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!