Miért panaszkodnak az emberek rosszlétre mikor minden 2. Kocsi az úton audi bmw merci volvo?
Figyelt kérdés
Újonnan vagy használtan veszeik?Én Békéscsabán lakok ez alapjába véve magyarország egyi,ha nem a leggyérebb megyéje,de az autópályán minden második kocsi prémium német vagy svéd,de nem ám e45-ösök hanem q7,x5,x6 a5,a6 stb,akkor miért panaszkodnak hogy nagy a szegénység?Nem értem...2017. okt. 5. 11:47
11/20 anonim válasza:
Ez kérlek azért van, mert te minden autót audi bmw merci volvo nak nézel. Más magyarázat nincs.
12/20 anonim válasza:
Az előbb vallotta be a kérdező, hogy nem tudja a régi autót az újtól megkülönböztetni. Akkor viszont minek tesz fel ilyen kérdéseket?
13/20 anonim válasza:
Ez hülyeség, kérlek szépen. Az átlag 10-30 éves középkategóriás, vagy kis autókkal jár, csak ezeket nem veszed észre, mert beleolvadnak a környezetükbe. Egy Mercire, BMW-re, Audira egyből felkapod a fejed, mert erre van vagy most kihegyezve.
A BMW-t egyből kiszúrod, de azt hogy körülötte közben 15 átlag autó is elment, azt nem.
Üdv: Egy csabai Audis
14/20 anonim válasza:
és a volvo az hogy a rákba jön ide?
15/20 anonim válasza:
Ahogy a Lancia meg az Alfa. Sehogy. Nem ért a kocsikhoz na, csak okoskodik.
16/20 anonim válasza:
Tekintsünk el a tévedés lehetőségétől, s tegyük fel, hogy kérdezőnek igaza van. Akkor a válasz a keresetekben keresendő. Fejlettebb országokban az emberek átlagban a féléves keresetüket tartják reálisnak megkockáztatni autóvásárlásra. Az durván 20000 €. Nálunk ennyi pénzért a többségnek 3 évet kell dolgozni.
17/20 anonim válasza:
Nem jártam még Békéscsabán, de ezek szerint az a város gyökeresen eltér minden más hazai településtől.
Én a nyugati határszélen sem látok több BMW-t, mint Suzukit, egy kis matekozás után pedig nem nehéz rájönni, hogy még a 10 éves Suzukikat és a múltból megmaradt Zsigulikat hozzávéve sem fedi le az autók mennyisége a családok mennyiségét, szóval a kérdés meg is van válaszolva.
18/20 anonim válasza:
Hogy jön ide a Volvo? Ülj bele egy újba és megtudod! Javaslom az XC60-at vagy az XC90-et! Az árából pedig két BMW kijön...
19/20 anonim válasza:
Majd felébredsz. Kínai vacak, közel sincs egy prémium márkához.
20/20 anonim válasza:
6 éve Volvót vezetek, a 3. van jelenleg, 2 évente újra cserélem. Szerintem életedbe nem kerültél mèg Volvo közelébe, ha kínai vacaknak gondolod. :) Főleg, hogy nem kínai... Nagy úr az irígység... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!