Fiúk! Ha a szerelmetekről kiderülne hogy egy ex prosti le tudnátok küzdeni és tudnátok vele hosszutávra tervezni, avagy egyből dobnátok?
Ne a ribizli barátnôiddel példálozz. Egy hivatásos napi 10 ügyfelet is ellát és nem élvezetbôl.
Szerintem ezt az elején illik tisztázni. Becsapva érezném magam.
Azért a kettő nem ugyan az. Ha egy 20 éves szórakozik, legyen. Ez kizárólag az ő dolga, engem nem érdekel. De ha a párom egy prostituált volt és ebből élt az már más téma. Mivel ebből élt és gondolom jól is keresett vele, így egy adott életszínvonalhoz van szokva. Amit nem mondok, hogy nem tudnék megadni neki, sőt biztos vagyok benne, hogy jobbat is, de minek? Olyan pár nekem nem kell akit én tartok el mert ő nem dolgozik de hozzá van szokva ahoz, hogy jól 'keres'. Ilyen nőt bárhol találok.
De remélem ott is érzed a különbséget ha valaki önszántából fekszik le valakivel vagy azért mert kap 15-30 000Ft-ot és bárkivel?
Azért egy bulizó kiscsaj hatente max 1-3 pasit szed össze és azt sem minden héten, A posti pedig napi 10-15 emberrel is lefekszik egy nap, akár heti 5-7 nap.
Milyen világban élsz te ember :DDD
Akkora a konkurencia, hogy csoda ha összejön pár vendég / nap. Nem is lehet minőségi szolgáltatást nyújtani (1óra per vendég) 5-nél több esetben. A punci sem bírja.
Ezt nekem igazi prostik mesélték, sőt van egy valódi ismerősöm is.
Szóval hagyjuk már ezt a 10 vendég/napot... még az utcások se bírnak annyit, akik falevekes vízzel öblögetnek.
Átlag 2-3 az reális. Az árakkal sem tudnak elszállni, mert annyi az új belépő a piacra. Rengetegen dolgoznak főleg Bpn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!