Milyen érzés magasnak lenni?
Lányoknál több esélyetek van?
Én csak 170 cm vagyok és 16 éves fiú . Tudom nevetségesen alacsony vagyok , ne szoljatok le emiatt legyszi.
nem jó mert: mindenhol bevered a fejed, bárkivel beszélsz le kell nézned, neki meg fel, azt érzed mintha egyfolytában gőgösnek tartanának, nagyot kell hajolnod, a kocsik fele kicsi, nincs mindig méreted ruhából
jó mert: kilátsz a tömegből, elérsz magas dolgokat a talajról, emelni is jobb...
több csaj viszont nem jut mert az alacsonyak nálunk nem alku tárgyai
Én nő létemre 180 centi vagyok. A nadrág vásárlás kínkeserves dolog. Sajnos a lábfejem is jól megnőtt, úgyhogy cipőt találni szinte lehetetlen.
Szórakozóhelyen, tömegben mindig kimagaslok. A tánctéren nagyon feszengő érzés tud lenni, hogy minden nőnél és sok férfinál magasabb vagyok. Nekem nőként nem jó érzés.
Párom 166, mégsem rinyál, hanem elfogadja.
Erős férfi, gyors, szóval nem 50 kiló mellé.
Imádom, és örülök, hogy nem magasabb. Jó, lehetne 4-gyel több, mert én 170 vagyok, de istenem. Nem hordok úgysem magassarkút. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!