Mikyen érzés magasnak lenni? 😂😊
Picike vagyok154cm lány de az most mindegy.
Milyen magas lánynak magas fiunak 💗lenni??
Szia
Örülök hogy megkérdezted. 180 centis nő vagyok. A lábaim olyan hosszúak,hogy majd fel bukok velük. Nadrágot és cipőt venni rémálom. Most nyáron nagyon divatosak voltak a lenge overálok,de a nyúlánkságom miatt a legnagyobb méret is rövidnek bizonyult a csípő-felsőtest résznél. Mindegyik úgy állt rajtam,mint egy kiscserkészen,aki kinőtte a tavalyi egyenruháját. Diszkóba menni és táncolni nagyon kellemetlen tud lenni,mert a tánctéren mindenki fölé magaslok...
Szörnyű.
A ruha nem baj, varrhat az ember magának.
De az emberek fejére rálátni, az nem jó. És sokan úgy viselkednek -még mondják is, hogy nekik pont az a plusz 10 centi hiányzik, ami nekem fölösleges.
A cipősarok sem érdekel, úgyis szerettem mindig is az egészséges cipőket.
És ki látott más 100 éves magas embert? A tökmagok még tovább is élnek. Szóval, szívesen cserélnék.
Az aradi vértanúk is megjárták, magasak voltak, leért a lábuk az akasztófáról. Szenvedhettek a magasságuk miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!