Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mik a legjobb módszerek a...

Mik a legjobb módszerek a koránkelésre?

Figyelt kérdés
Sajnos mostanában eléggé eldurvult nálam, hogy egyszerűen nem hallom meg az ébresztőmet sem, annyira mélyen alszom. Napi 4 órákat kések, mert nem tudok hamarabb kelni. És nincs már motivációm sem hozzá. Valami ötlet esetleg, hogy hogyan menne könnyebben?
2017. szept. 29. 07:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nos nekem az valt be, hogy a kedvesem foz egy kavet. Felkelt es bejelenti hogy keszul a kave. Tudni kell hatalmas nagy coffee fan vagyok. Plane reggeli kavenal ehgyomorra nincs jobb. Imadom. Ez kidob az agybol.

Suliban enis regi vekkert hasznaltam. Ha nem keltem fel ra, atraktam a szoba masik vegebe hogy felalomba ne nyomjam le, hanem fel kelljen kelnem az agybol hozza. Es ha mar allok, kitotyogok a furdobe... kb igy :D

2017. szept. 29. 16:54
 12/12 anonim ***** válasza:

Lehet nem is akarsz felébredni. Sokszor azt hittem, le akarok szokni a dohányzásról, és kiderült, nem, nem akartam, csak szerettem volna akarni.

Nem tudom ismered-e: akarom, hogy akarjam, de nem akarom.

Na meg a tudattalan önsorsrontás. Pl. Tudod, ha edzel hetente kettő-három alkalommal és kitartasz egy évig...odáig eljutni? Az ember(énis) tudja mi a jó, mégis hatalmas erőfeszítésébe kerül.

Én is harcoltam az ébredéssel, de én keveset aludtam 3-4 órát és 7:00-11:00agyhalottként bolyongtam kialvatlanul, de késtem is sokszor.

Tudtam, ha 3-4 órát alszom, akkor nm biztos az ébredés, mégsem változtattam a szokáson, mert igazából a késés izgalmassá tette a dolgot. Na ma kirúgnak már végre?

De nem nem tették meg. Pedig én mondtam at igazat.

Szóval, te fel akarsz tényleg ébredni? Hülyén hangzik a kérdés, úgye? Miért ne akarnál fel kelleni!

2017. szept. 30. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!