Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti neki adnátok a pénzt?

Ti neki adnátok a pénzt?

Figyelt kérdés

Ha egy haverotok megkérne, hogy rakd fel a fogadóirodában az általa összeállított tippmix szelvényt, mert neked épp arra van dolgod és természetesen elvállalod, hogy ne kelljen neki emiatt utaznia. Ha már ott vagy kétszer rakod fel ugyanazt a szelvényt, egyet raksz magadnak is próba-szerencse. Minden tipp bejön, a nyeremény pedig nem kevés.

Ekkor ez a barát idegesen követelné tőled a nyert pénzt, mert az az övé és mit képzelsz magadról. A második szelvényt természetesen a saját pénzedből fizetted és ha nem fizetted volna akkor nyeremény se lenne.

Ti mit csinálnátok ezek után?

2017. szept. 19. 12:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem az övé. Persze valamicskét kaphatna, de legközelebb vonszolja oda a seggét.
2017. szept. 19. 13:56
 12/18 anonim ***** válasza:
54%
Nem tudom, én vagyok-e itt az egyetlen, aki ilyet olvas ki a sorok között, de meg kell kérdezzem: az ő részét odaadtad neki???
2017. szept. 19. 13:57
 13/18 A kérdező kommentje:
Persze az ő része nála van, de akarja az enyémet is.
2017. szept. 19. 13:59
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Rendben, ne haragudj, de valahogy így jött ki :D

Nyilván ez esetben abszolút neked van igazad. A haverod jó nagy segg, mi köze lenne a te részedhez?

2017. szept. 19. 14:00
 15/18 anonim ***** válasza:

Nyilván neked van igazad, a helyedben el sem mondtam volna, hogy én is nyertem az ő tippjeivel.

Milyen bolond ez már, amit a te pénzeden adtál fel, annak a nyereménye is a tiéd :D Mellesleg te talpig becsületes voltál, hiszen mondhattad volna, hogy már kiváltottad a nyereményt, és mivel a szelvény bemutatóra szól, nyalsgem!

Még csak nem is lottó, hogy emiatt neki csak fele nyeremény jut, mindenki megkapja azt az összeget, ami a szelvényre van írva.

Ezek után a haverságon is elgondolkodnék ilyen buta emberrel...igaz barát ilyenkor veled örül, hogy milyen jól tetted, te is feladtad...

2017. szept. 19. 15:28
 16/18 anonim ***** válasza:

Amit fizetett és nyert az övé, amit te fizettél és nyertél, az a tiéd értelemszerűen.Ez ilyen egyszerű.

Azonban, honnan tud ő a te második feladásodról...elmesélted? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD...gratulálok:DDD

Egy függőnek nem szabad dicsekedni nyereményről;)

2017. szept. 19. 15:47
 17/18 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle,hogy vesztes fogadás esetén kifizetné a te tétedet ?Azért 1-2 sörre meghívhatod.
2017. szept. 20. 05:14
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem adnám neki oda természetesen. Bár én alapból azt sem mondtam volna el szerintem, hogy megjátszottam én is a tippjeit.
2017. szept. 20. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!