Ti neki adnátok a pénzt?
Ha egy haverotok megkérne, hogy rakd fel a fogadóirodában az általa összeállított tippmix szelvényt, mert neked épp arra van dolgod és természetesen elvállalod, hogy ne kelljen neki emiatt utaznia. Ha már ott vagy kétszer rakod fel ugyanazt a szelvényt, egyet raksz magadnak is próba-szerencse. Minden tipp bejön, a nyeremény pedig nem kevés.
Ekkor ez a barát idegesen követelné tőled a nyert pénzt, mert az az övé és mit képzelsz magadról. A második szelvényt természetesen a saját pénzedből fizetted és ha nem fizetted volna akkor nyeremény se lenne.
Ti mit csinálnátok ezek után?
Rendben, ne haragudj, de valahogy így jött ki :D
Nyilván ez esetben abszolút neked van igazad. A haverod jó nagy segg, mi köze lenne a te részedhez?
Nyilván neked van igazad, a helyedben el sem mondtam volna, hogy én is nyertem az ő tippjeivel.
Milyen bolond ez már, amit a te pénzeden adtál fel, annak a nyereménye is a tiéd :D Mellesleg te talpig becsületes voltál, hiszen mondhattad volna, hogy már kiváltottad a nyereményt, és mivel a szelvény bemutatóra szól, nyalsgem!
Még csak nem is lottó, hogy emiatt neki csak fele nyeremény jut, mindenki megkapja azt az összeget, ami a szelvényre van írva.
Ezek után a haverságon is elgondolkodnék ilyen buta emberrel...igaz barát ilyenkor veled örül, hogy milyen jól tetted, te is feladtad...
Amit fizetett és nyert az övé, amit te fizettél és nyertél, az a tiéd értelemszerűen.Ez ilyen egyszerű.
Azonban, honnan tud ő a te második feladásodról...elmesélted? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD...gratulálok:DDD
Egy függőnek nem szabad dicsekedni nyereményről;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!