13 évesen nincs okostelefonja! Előfordul ilyen?
Az első okostelóm 14.szülinapomra kaptam.A gimiben ahová járok legalább 1 embernek nincs okostelója, és emiatt senki nem nézi le :D Persze hogy normális. De az is, ha van. Én is mindig akartam...de örülök hogy 13 évesen még nem volt.
16/l
"technikásabb generáció". Ezzel én nem értek egyet , mert pont nem ez miatt van ilyen telefonjuk.
99 %-nak csak a facebook meg csücsöritős képek , meg az idétlenkedés miatt.
Manapság mindenki azt mondja, hogy a mai generáció már technikai bennszülött, pedig ez valójában így ebben a formában nem fedi a valóságot. Fogalma sincs arról, hogy valójában milyen okostelefon lapul a zsebében, sem a hardverről, sem a teljesítményről, sem a funkcionalitásról, sem a szoftverről, csak a számot nézi a típus neve mellett, mert minél nagyobb annál újabb. De valójában közel sem tudja kihasználni sok mai ember a telefon teljes értékét, és emiatt az idősebb generáció egy rossz és teljesen alkalmazhatatlan fejlődési iránynak, a fiatal generáció pedig státuszszimbólumnak tekinti, ami alkalmas arra, hogy fusson a Messenger, a Face, a Snapchat, meg az Insta, és ennyivel ők már boldogok.
Emiatt születhetett meg ez a kérdés is. Vagy szimpla trollkodásból, remélem az utóbbi.
Utolsó
16 vagyok, tudom mi van a telefonba hardveresen és szoftveresen is, mindig ez alapján vettem telefont és fogok is
A kérdésre válaszolva:igen, normális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!