Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 1 milliós autóm van 20 éveskén...

1 milliós autóm van 20 évesként, a hallgató társaim irigyek, cukkolnak miatta, de miért?

Figyelt kérdés

Érettségi után dolgozni kezdtem egy gyárban, 3 műszak, közben lett B kategóriás jogosítványom, melyet diákmunkás pénzemből álltam, 10-11 hónap (gyári munka)után lett pénzem a kinézett Ford Fusion-re. Most jelenleg tanulok menedzsmentet levelezőn, mellette 6 órában vagyok az Aldinál.

Egyszer "merészeltem" menni az autóval az órákra, pár velem egykorú irigykedett, beszólt, hogy biztos "anyuci es apuci vette"" te ingyen élő".

Nem értem őket. Abban igazuk van, hogy végülis teljes mértékben a szüleim végett tudtam ilyen drága autót veni 20 évesen. DE! A saját fizetésem félre raktam, úgy hogy nem "éltem"(enni-inni való,hobbikstb) nem igen kellet költenem, a szüleim egy forintot se kértek/kérnek, cserébe a szigorú takarékoság van elvárva, házi munka, olykor főzés, használhatják az autóm, tanuljak továbbstb., de ezek nálam alapnak számítanak. Anyagilag is megengedhetjük hogy ne adjak bele semmibe, ha kéne szó nélkül adnék!

Szóval nem értem a fiatal lányokat miért irigyek, szólják le az autom. Azt is felajánlottam hogy haza viszem őket,ha az a bajuk hogy buszozniuk kell, de nem nem... Csak érteném hogy miért csináljál az irigységégen kívül. Lehetnél is az, pl. Mert szépek, a férfiak sorban állnak náluk és hasonló dolgok, de feleslegesnek tartom, csak magamat idegesíteném.

2017. szept. 16. 23:14
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
Amikor nekem milliós autóm lesz, egyáltalán nem fog érdekelni, hogy ki mit szól, vagy mi a véleménye. Mondjuk most sem. Tanuld meg ezt tőlem, és kevesebbet fog fájni a fejed.
2017. szept. 16. 23:21
 2/5 anonim ***** válasza:
71%

Ne foglalkozz velük, én ezt saját tapasztalatból mondom.

Én 3 éve kaptam egy új Honda Accordot 18. születésnapomra. Persze gimiben jöttek is a szokásos beszólogatások, hogy hát szüleimtől kaptam stb, a másik féltől meg mindig a kuncsorgás jött, hogy vigyem őket.

Egyszerűen azért nem foglalkoztam velük, mert én mint ajándék kaptam, nem könyörögtem érte, csak megleptek vele. Az volt vele a cél, hogy örömet szerezzenek, az meg, hogy lesz pár irigy meg szemétkedő osztálytárs benn volt mindig a pakliban.

Ha egyszer nekem lesznek gyerekeim és lesz pénzem, tuti én sem fogom sajnálni rájuk költeni.

2017. szept. 16. 23:55
 3/5 anonim ***** válasza:
83%

Szokásos irigység,rossz akarás,felnőtt embereknél munkahelyeken is ugyan ez van minden pár ezer Ft-os dolgon is.

A magyar proli társadalom ilyen,ezt tudni kell,és még rengeteg esetben tapasztalni fogod az élet során,hogy milyen ócskák tudnak lenni az emberek.

Ha van önbizalmad,és jó dumád,kiállásod,akkor igenis cukkold fel őket valamivel még jobban,alázd le őket,járjál minden nap kocsival,villogtass ki a zsebből egy kisebb köteg 10-20 ezrest!Az ilyen kis ócska irigy patkányok megérdemlik,hogy szopasd őket!

2017. szept. 17. 08:43
 4/5 anonim ***** válasza:
74%

Mondjuk érdekes, mert én még soha nem hallottam senkitől hogy nyíltan elkezdene irigykedni vagy "ingyenélőzni" a másik előtt.

A "fiatal lányoknál" meg inkább az lehet a probléma hogy szimplán nem jössz be nekik és valamire rá kell fogni.

2017. szept. 17. 09:09
 5/5 anonim válasza:
49%
Hat nem tudom. Szerintem egy 1 millios auto nem nagy szam. Bar 20 evesen szep teljesitmeny. Nekem 27 evesen sikerult elernem egy 14 millios autot na hat arra mindenki irigy volt. Tobbet nem is veszek hasonlot.
2017. szept. 29. 03:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!